Продава се Апарт-хотел на 1-ва линия море

Помогнете с продажбата на този бизнес и получете комисионна. За повече детайли ТУК

ОФЕРТА №:36262 Публикувана:09.02.2024
Обновена на: 14.02.2024
Прегледи: 10200

Цена 2,330,000 EUR

Грабнете възможността - Вашият собствен апарт-хотел на първа линия море!

 

Продава Работещ Проспериращ Бизнес - Апартхотел на първа линия море на пясъка в Слънчев бряг.

Състои се от 15 апартамента в сграда с 50 апартамента разположена директно на пясъка на най закътаното и луксозно местенце в курорта - изключителния Dolphin Luxury Beach.

 

Напълно уреден, готов за сезон 2024 с персонал, настоящи резервации, редовни клиенти, и оценка в букинг 9,6, оценка в Google 4.7

 

Готови ли сте да притежавате парче от рая?

Добре дошли във вашата мечтана бизнес възможност, сгушена точно на блещукащите пясъци - този зашеметяващ апарт-хотел предлага не само бизнес начинание, но и начин на живот, изпълнен с лукс и успех.

 

Основни предимства:

Уникално местоположение - Разположен директно на брега на морето, вашите гости ще се насладят на спираща дъха гледка и лесен достъп до един от най-луксозните плажове в България - Dolphin Luxury Beach.

 

Печеливш бизнес от 15 напълно обзаведени апартамента и рецепция, този бизнес може да се похвали с впечатляващ среден годишен доход от €150 000 - €180 000 само за няколко дни работа в годината.

 

Утвърдена репутация с изключителна оценка от 9,6 в Booking.com, този хотел е известен с изключителното си обслужване и гостоприемство.

 

 Луксозно настаняване - Седем апартамента разполагат с луксозно обзавеждане с гласово управление и технология умен дом, осигурявайки на гостите най-добрия комфорт и удобство. Останалите осем апартамента са със стандартно оборудване, което прави бизнеса силно диверсифициран и гарантира максимална плътност от гости с различни възможности.

 

Ниска такса поддръжка - Насладете се на бизнес без стрес с годишни разходи за поддръжка от само €400 на апартамент,  включително такси за поддръжка на басейна и обща поддръжка.

 

Дистанционно управление - операциите, протичащи гладко само четири месеца в годината, този бизнес може лесно да се управлява от разстояние, което ви дава гъвкавостта да преследвате други начинания или просто да се наслаждавате на живота.

 

Напълно оборудван - Включено е всичко, от което се нуждаете, за да стартирате: от домейна (martysmarthome.com) до софтуерните връзки с онлайн туристически агенции (OTA).

 

Удобство при паркиране - Осигурените дългосрочни договори за паркиране на достъпна цена осигуряват допълнително удобство за гостите и спокойствие за вас.

 

Финансова стабилност - Можете да закупите компанията с много добра финансова история, без кредити и отлично състояние, гарантирайки плавен преход и продължаващ успех.

 

Опции за ипотека Възможно е сделката да се финансира от банка според репутацията и историята на купувача.

 

Готов за работа сезон 2024 с назначен опитен персонал и готови резервации

 

Подробности за имота:

Апартаменти DELUXE: 3 тристайни и 4 двустайни

Апартаменти STANDART: 2 тристайни и 6 двустайни

Леглова база: 70

Обща площ: 1330 m²

Цена €2 330 000

Годишна доходност €180 000

Годишна печалба: €150 000 (€12’500 на месец)

 

Плащате само реална жилищна площ - без коридори, общи помещения, фоайета, мазета и други, които бихте платили ако купувате самостоятелен хотел.

Годишно поскъпване на имоти на първа линия 7-10%

Годишно поскъпване на цените на имоти на първа линия 7-10%

 

Защо се продава: Настоящите собственици неохотно се разделят с този процъфтяващ бизнес поради преместване в друга държава, предоставяйки ви невероятна възможност да влезете в техните обувки и да продължите тяхното наследство от успех.

 

Не пропускайте този уникален шанс сега да притежавате хотелски бизнес на първа линия море на едно от най-желаните места.

 

Свържете се с нас днес, за да научите повече и да започнете да изживяватe вашите предприемачески мечти!

 

Тъй като се продават и като отделни апартаменти, побързайте докато част от активите не са продадени,  което би намалило и годината доходност.

 

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 09.02.2021 Годишна печалба: 180,000 EUR Включено оборудване: Всичко от А до Я е включено - оборудване, обзавеждане, сайтове, всички налични консумативи и т.н. Включени бизнес имоти: 15 напълно обзаведени и разработени апартаменти и рецепция Обща квадратура 1330м2 Включена стока: Всичко от А до Я е включено - оборудване, обзавеждане, сайтове, всички налични консумативи и т.н.

За контакт


EMAIL
359 (877) 18 33 27
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички