Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

За нас

За KPD.BG

Интернет порталът kpd.bg  е със специфична бизнес насоченост, създаден с цел улесняването  продажбата на вашия бизнес, подпомагане намирането на подходящ за Вас бизнес, наемането, отдаването под наем на бизнес или намирането на съдружник. Порталът дава възможност и за публикуване на обяви в сферата на франчайза. Уникалното за Българският пазар е възможността предприемчивите и изобретателни хора да продадат уникалните си идеи на бизнеса. Kpd.bg дава възможност и на находчивите бизнес организации да зададат своята идея, която да бъде изработена. Kpd.bg дава възможност на потребителите си да въвеждат желаната от тях информация на български, английски и руски език, което улеснява чуждестранните потребители.

Интернет порталът KPD.BG се утвърди като лидер в областта на оферирането на покупко-продажби на разработен бизнес и търсенето на съдружници и оферирането на франчайз. Сайтът вече е популярен не само сред своите потребители, но и привлече вниманието на национални медии, които отразиха работата му в свои репортажи.

Уникалното за Българският пазар е възможността предприемчивите и изобретателни хора да продадат уникалните си идеи на бизнеса. Kpd.bg дава възможност и на находчивите бизнес организации да зададат своята идея, която да бъде изработена.

Kpd.bg е отлично разпознаваем сайт извън границите на България, чиято основна цел е привличането на чужди инвеститори, създаване на партньорски програми и размяна на опит . За тази цел kpd.bg дава възможност на потребителите си да въвеждат желаната от тях информация на български, английски и руски език, което улеснява чуждестранните потребители.

Kpd.bg дава възможност за публикуване на оферти и бизнес идеи. Можете да направите това безплатно или на символични цени - вижте условията за участие!

KPD.bg  >> част от Идео Груп

 

Запознайте се с другите наши сайтове

Обяви за машини и съоръжения

/bbms-bg.png


Безплатни електронни книги

/Untitled-1.png


Обяви за недвижими имоти

/nedvijim.png


Обяви за земеделски земи и трайни насаждения

/zemedelski.png

 


Бизнес новини от България и света 

/BN logo.png


Каталог с луксозни заведения, елитни ресторанти, клубове и заведения

/dinnerism_bg.png