Ирина Белчева- една от най-успешните жени в България

14.01.2019г.
Ирина Белчева- една от най-успешните жени в България

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер, Държавен служител, Майка, Съпруга, Дъщеря…. Това е Ирина Белчева.

От 10 години г-жа Белчева е държавен служител в Министерството на енергетиката. Изпълнява длъжността Главен експерт и се занимава с една от най-сложните материи в сектора – Сигурност в енергоснабдяването и управление при кризисни ситуации.

 Първите дни на 2019 година се оказаха истинско предизвикателство за нея, предвид ситуацията в Енергетиката в България. Белчева започна годината с поредица от проверки на енергийни предприятия и срещи на високо ниво.

Но въпреки положението в енергийния сектор, тя не спира да вдъхновява с позитивизма, излъчаването, добрината и красотата си.

Тя е от малкото жени, които безупречно съумяват да подреждат и степенуват приоритетите си по важност. Белчева сама определи своя живот, като “ЖИВОТ ПОД ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ”!

Наред с отговорните си професионални задължения, тя не не е загърбила и ангажиментите си като Мисис България.

Още идните месеци отново ще се отдаде на нейната лична Благотворителна кампания “ Да помогнем на абитуриентите в нужда”, която миналата година беше повече от успешна и Белчева успя да зарадва много завършващи ученици в необходимост.

Въпреки тежкото си и натоварено ежедневие Мисис България Ирина Белчева не спира да помага на хората в нужда.

Коментари: 0

Коментари