"ИПС 7"- спокойствие и сигурност по време на празниците

04.01.2019г.
"ИПС 7"- спокойствие и сигурност по време на празниците

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите от фирма „ИПС 7“ услуги за денонощно 24-часово видеонаблюдение драстично се е увеличил.

Видеонаблюдението е изключително ценна и все по-търсена услуга, помагаща на клиентите да контролират и следят всички желани дейности, обекти и лица. По-зададени от клиента критерии, операторите в оперативния дежурен център оведомяват при всяко събитие. Операторите на фирма "ИПС 7" са в денонощна готовност да уведомяват нужните лица и органи, при настъпили събития, предварително посочени от клиентите.

Услугите за видеонаблюдение и запис на информация са насочени към всички, които търсят максимално спокойствие за себе си и близките си. Гарантиран контрол на персонала, дома, офиса или бизнеса.

В резултат на дългите почивни дни, придружени в много случаи и с дълго отсъствие от дома, 24-часовия видео контрол е високо ценен и търсен, през последните два месеца. Специалистите в сферата от фирмата напомнят, че изграждането на системата, изгледа на камерите и настройките на конфигурацията са от водещо значение за услугата.

Коментари: 0

Коментари