Продава се бизнес за бързо хранене

ОФЕРТА №:36195 Публикувана:15.02.2024
Прегледи: 1724

Цена 13,000 BGN

Продавам бизнес за бързо хранене с фирмата и оборудването, който трябва да се доразвие. Намира се в кв. Лозенец, ул. Златовръх, в близост има училище, което е с първа и втора смяна. Работим и с Takeaway и имаме договор с тях. Бизнесът е за бургери и принцеси, но пускаме обедно меню, понеже има офиси, които идват да хапват при нас. Помещението е около 50 кв.м. Състои се от салон, кухня, два скала единия голям другия е малък и два санитарни възела единия от тях е служебен другия е за клиентите.


В кухнята има: кухненска маса, две мивки, барбекю на газ, два хладилника, голям принцесник, аспирация с 3 пити, скара за бургери, която също е на газ, два котлона които са на газ, пицарка, пожарогасител, 3 бутилки газ.

 

В салона има: две маси като всяка от масите става за по 4 човека, варели които са за право хранене, телевизор, климатик, хладилник към кока-кола, бар, кафемашина на dolce gusto, касов апарат, пост терминал към my pos, дизайнерски тапети. Отвън има място за две маси и сме сложили изкуствена трева.

 

Имаме развита горе долу инстаграм страница, която е с около 1500 последователя, като там качваме обедното ни меню. Също така децата от училището ни пишат един час по-рано за поръчки, за да не им отнемаме от междучасието.

 

За повече информация ни звъннете.

Допълнителна информация

Включено оборудване: Здравейте продавам бизнес за бързо хранене с фирмата и оборудването, който трябва да се доразвие, намира се в кв. Лозенец ул. Златовръх в близост има училище, което е с първа и втора смяна. Бизнеса е за бургери и принцеси, но пускаме обедно меню понеже има офиси, които идват да хапват при нас. Помещението е около 50 кв.м. Състои се от салон, кухня, два скала единия голям другия е малък и два санитарни възела единия от тях е служебен другия е за клиентите. В кухнята има: кухненска маса, две мивки, барбекю на газ, два хладилника, голям принцесник, аспирация с 3 пити, скара за бургери, която също е на газ, два котлона които са на газ, пицарка, пожарогасител, 3 бутилки газ. В салона има: две маси като всяка от масите става за по 4 човека, варели които са за право хранене, телевизор, климатик, хладилник към кока-кола, бар, кафемашина на dolce gusto , касов апарат, пост терминал към my pos, дизайнерски тапети отвън има място за две маси и сме сложили изкуствена трева. Имаме развита горе долу инстаграм страница която е с около 1500 последователя там качваме обедното ни меню също така децата от училището ни пишат един час по-рано за поръчки за да не им отнемаме от междучасието. За повече информация ни звъннете. Включена стока: Стоката която е налична
Име на компания: ВИЙЗОН-99

За контакт


EMAIL
0876591553
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички