Продава се разработен бизнес - Къщи за гости с басейн в Еленския балкан

ОФЕРТА №:36003 Публикувана:08.01.2024
Прегледи: 4102

Цена 230,000 EUR

Катрин Макс ООД продава отличен разработен бизнес сред красотата и спиращи дъха гледки в живописно село Бадевци / Велико Търново
с неповторимата атмосфера в Еленския балкан


Имотът е с обща дворна площ 3 181 кв.м. обособен от два самостоятелни парцела с обща граница изцяло оградени с масивна ограда и построените в него две къщи.

Обособени кътове за развлечения, две покрити барбекюта, детска площадка оборудвана с люлки и катерушки, два басейна за деца и възрастни, паркинг.

Къщите функционират, като къщи за гости с категоризация до 2024 г.
Първата къща е разположена на първото ниво на двора.

Това е реновирана, стара къща на два етажа със застроена площ 88,80 кв.м. и разгърната застроена площ 157,65 кв.м.


На първия етаж има дневна с кухненски бокс и камина, спалня и баня с душ и тоалетна.


На втория етаж има четири спални, баня с вана и тоалетна и веранда с площ 12 кв.м. и прекрасна гледка към планината.

С отделен вход на първия етаж (откъм западната фасада) има новопостроено студио със самостоятелен кухненски бокс, баня с душ и тоалетна. Също на първия етаж със самостоятелен вход (откъм източната фасада) има самостоятелна стая с баня и тоалетна, която се използва за камериерски офис.


Около къщата има плочник повече от 80 кв.м. и два навеса – единият със зидана камина-барбекю.


Подовата настилки на първия етаж е теракот, а на втория дюшеме.
Таваните са запазени автентични
Отоплението е с локално парно (водна риза, радиатори, през камината в дневната).
Кухнята е напълно оборудвана. Спалните са обзаведени с мебели изработени от масивна дърво.


Втората къща за гости е разположена на второто ниво на двора.


Застроена площ 85,60 кв.м. Това е новопостроена къща на един етаж с две спални, много просторна дневна с камина, самостоятелна, напълно оборудвана кухня, баня с душ и тоалетна и голяма веранда 20 кв.м. със зидана камина-барбекю и кът за хранене. Подът е дюшеме, таваните дървени, греди. Отоплението е с топъл въздух през камината в дневната.

Допълнителна информация

Година на основаване: 08.01.2010 Включено оборудване: Биснесът разполага с интернет сайт, през който се приемат и обработват резервациите за почивка . Къщите са заети през целия летен сезон и през всички празнични дни.Стотици редовни клиенти се завръщат всяка година при нас , за да прекарат една незабравима ваканция сред тишина и уникална природа. Включени бизнес имоти: Катрин Макс ООД продава отличен разработен бизнес сред красотата и спиращи дъха гледки в живописно село Бадевци / Велико Търново с неповторимата атмосфера в Еленския балкан Имотът е с обща дворна площ 3 181 кв.м. обособен от два самостоятелни парцела с обща граница изцяло оградени с масивна ограда и построените в него две къщи Обособени кътове за развлечения две покрити барбекюта, детска площадка оборудвана с люлки и катерушки, два басейна за деца и възрастни, паркинг Къщите функционират, като къщи за гости с категоризация до 2024 г. Първата къща е разположена на първото ниво на двора. Това е реновирана, стара къща на два етажа със застроена площ 88,80 кв.м. и разгърната застроена площ 157,65 кв.м. На първия етаж има дневна с кухненски бокс и камина, спалня и баня с душ и тоалетна. На втория етаж има четири спални, баня с вана и тоалетна и веранда с площ 12 кв.м. и прекрасна гледка към планината. С отделен вход на първия етаж (откъм западната фасада) има новопостроено студио със самостоятелен кухненски бокс, баня с душ и тоалетна. Също на първия етаж със самостоятелен вход (откъм източната фасада) има самостоятелна стая с баня и тоалетна, която се използва за камериерски офис Около къщата има плочник повече от 80 кв.м. и два навеса – единият със зидана камина-барбекю Подовата настилки на първия етаж е теракот, а на втория дюшеме Таваните са запазени автентични Отоплението е с локално парно (водна риза, радиатори, през камината в дневната) Кухнята е напълно оборудвана. Спалните са обзаведени с мебели изработени от масивна дърво Втората къща за гости е разположена на второто ниво на двора. Застроена площ 85,60 кв.м. Това е новопостроена къща на един етаж с две спални, много просторна дневна с камина, самостоятелна, напълно оборудвана кухня, баня с душ и тоалетна и голяма веранда 20 кв.м. със зидана камина-барбекю и кът за хранене. Подът е дюшеме, таваните дървени, греди. Отоплението е с топъл въздух през камината в дневната. В двора има паркинг за гостите, басейн , много зелени площи , детски кът. Уебсайт: www.divnabg.com Име на компания: Катрин Макс ООД

За контакт


EMAIL
0888808883
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички