Къща с басейн, подходяща за бизнес или лично ползване

ОФЕРТА №:35761 Публикувана:22.11.2023
Прегледи: 1676

Цена По договаряне

За любителите на спокойствието предлагаме уникален имот, намиращ се в град Априлци. Парцела е с площ от 1485 кв.м с лице на главен и наскоро асфалтира път. В него е построена жилищна сграда на два етажа (три нива) със следното разпределение:


-просторен приземен етаж. Възможност за трансформации и използване като жилищна площ.

-етаж 1: Снек бар, кухня, склад, два санитарни възела, обзаведена стая с баня и тоалетна и просторна тераса с гледка към планината. Два отделни входа от пътя и от вътрешния двор.

-етаж 2: Два обзаведени апартамента с отделни входове и просторна тераса с панорамни гледки към планината. Достъпът е по удобни външни стълби.

Басейнът за възрастни е с размери 12 м х 5.5 м с дълбочина от 1.10 м до 1.50 м и малък детски басейн. Паркинг е наличен в границите на имота. Имотът е подходяща както за фамилна къща, така и за бизнес (в момента е със статут за къща за гости). В момента тече освежителен ремонт и може да бъде завършена по желание на новия собственик.

Налични са климатици, отоплителна инсталация автоматичен моно блок на пелети, хидрофор, трифазен ток, електрическа инсталация за двойно захранване и слънчеви колектори за топла вода. Целогодишен достъп по асфалтов път.

От мястото се открива невероятна панорамна гледка към планината и върховете Острец, Марагидик и Ботев. Цялата околност е оградена от вековни дъбови, букови и борови гори в които изобилстват шипка, глог, къпина, дива ягода и много билки. Благороден елен, сърна и други диви животни обитават този земен рай. Това райско кътче ще Ви зареди с възторг и емоции. Ще Ви плени с идилични гледки, спокойна атмосфера и ще Ви дари с една незабравим живот сред планината.


За повече информация и желание за оглед се свържете с нас!

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 20.11.2022 Включени бизнес имоти: Парцела е с площ от 1485 кв.м с лице на главен и наскоро асфалтира път. В него е построена жилищна сграда на два етажа (три нива) със следното разпределение - просторен приземен етаж. Възможност за трансформации и използване като жилищна площ. - етаж 1: Снек бар, кухня, склад, два санитарни възела, обзаведена стая с баня и тоалетна и просторна тераса с гледка към планината. Два отделни входа от пътя и от вътрешния двор. - етаж 2 : Два обзаведени апартамента с отделни входове и просторна тераса с панорамни гледки към планината. Достъпът е по удобни външни стълби. Име на компания: Гренорита ЕООД

За контакт


EMAIL
0876666619
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички