17,626 обяви от 12,285 клиента

Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:34440
KPD.BG - Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода KPD.BG - Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода KPD.BG - Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода KPD.BG - Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода KPD.BG - Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода KPD.BG - Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода KPD.BG - Разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода

Информация за контакти:

Цена: 1,170,000 BGN
Публикувана на: 06.04.2023 Обновена на: 18.04.2023 Прегледи: 2428 Сектор: Индустрия Местоположение: Друг Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 06.04.2019 Включено оборудване: Машини за бутилиране , етикетиране, стековане и др, Филтриращата система е от последно поколение и отговаря на абсолютно всички изисквания с разрешителни и сертификати Включени бизнес имоти: Сградата е с площ 2047кв.м, като половината от нея е собственост на фирмата, останалата част е на друго лице. Към сградата има и двор. Високи тавани около 6-8 метра и складови помещения. Имаме и разрешително за изграждане на фотоволтаична система . Сградата разполага с 2 рампи и 2 асансьора към тях и равен покрив.

Описание

Продава се разработен бизнес за бутилиране на трапезна вода + сграда. Машини за бутилиране , етикетиране, стековане и др, Филтриращата система е от последно поколение и отговаря на абсолютно всички изисквания, разрешителни и сертификати налични. Сградата е с площ 2047кв.м. Към сградата има и двор. Високи тавани около 6-8 метра и складови помещения. Имаме и разрешително за изграждане на фотоволтаична система . Сградата разполага с 2 рампи и 2 асансьора към тях и равен покрив.
Фирмата е създадена през 2019 година. До днес се занимаваме с производство на трапезна вода със собствена марка
През 2020 са инсталирани чисто нови машини за бутилиране, етикетиране и стековане с чисто нова филтрираща система. Машините имат капацитет от около 2500 бутилки от 0.500мл на час и около 1200 бутилки от 1500мл на час. Използваме бутилки с размери от 0.500мл, 1500мл , 5л и 10л. Използваме 2 вида етикети розов (вода за бебета) и син.

За производството на водата се използват водите от извора на река Осъм, като след постъпване на водата в системата за филтриране, процесът се херметизира и контролира единствено от електронна система за да се избегне замърсяване.


Включени бизнес сгради
Сградата е с площ 2047кв.м, като половината от нея е собственост на фирмата, останалата част е на друго лице. Към сградата има и двор. Високи тавани около 6-8 метра и складови помещения. Имаме и разрешително за изграждане на фотоволтаична система . Сградата разполага с 2 рампи и 2 асансьора към тях и равен покрив.


Включена в продажбата земя
Не


Статус на помещението в което оперира бизнеса
Собствено


Детайли за включеното оборудване
Машини за бутилиране , етикетиране, стековане и др, Филтриращата система е от последно поколение и отговаря на абсолютно всички изисквания с разрешителни и сертификати


Детайли за включената стока
Всички произведени палета до момента на сделката


Защо се продава бизнеса
Нужда от капитал за друг бизнес


Ще останат ли служителите на работа след продажбата на бизнеса?
Да


Ще предостави ли всичките си клиенти и контрагенти
Да


Ще остане ли в управлението на бизнеса за договорен период от време?
Да


Ще обучи ли новия собственик?
Да