Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33659
KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен KPD.BG - Отдава се складова база за търговия на едро и дребно с хранителни стоки в гр. Китен

Информация за контакти:

Цена: 45,000 BGN
Публикувана на: 11.11.2022 Прегледи: 1200 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: Друг Тип на офертата: Отдавам бизнес Име на фирма: Братя Лилови ООД

Допълнителна информация

Включено оборудване: 7бр хладилни камери 225 куб.м. Включени бизнес имоти: Складова база за търговия на едро и дребно с хранителни продукти. 500 кв.м.

Описание

Дава се под наем складова база за търговия на едро и дребно с хранителни продукти от всякакво естество, находяща се в гр. Китен.
 Складовата база се намира на входа на гр. Китен на главна улица, ул.„Петрова Нива” №11, изключително комуникативно място, има места за паркиране на автомобили, както и тротоари по които през лятото минава голям човекопоток.
Складовата база е построена 2004 год., като склад на едро за търговия с хранителни продукти. Има удостоверение за въвеждане в експлоатация и е работила, като такава до 2019 год., като винаги е била отдавана под наем.
Площа на склада е 500 кв.м. и включва:
1 бр помещение подходящи за офис.
1 бр помещение подходящо за мострена зала.
2 бр складови помещения по 40 кв.м.
1 бр складово помещение със стилажи 85 кв.м
1 бр складово помещение 85 кв.м 
7 бр хладилни камери общо 225 куб.м изградени 2017 год:
4 бр 25 куб.м (-).
1 бр 60 куб.м (+) може да се влиза с палетна количка в нея.
1 бр 40 куб.м (-).
1 бр 25 куб.м (+).
1 бр покрита работна зона 100 кв.м.
2 бр бани с тоалетни.