17,360 обяви от 12,053 клиента

Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ)

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:33596
KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ) KPD.BG - Продава се цех за производство и преработка на билки и подправки с фотоволтаична централа (ФЕЦ)

Информация за контакти:

Цена: 440,000 EUR
Публикувана на: 01.11.2022 Обновена на: 27.02.2023 Прегледи: 10452 Сектор: Индустрия Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Име на фирма: ЦЕХ ЗА БИЛКИ И ПОДПРАВКИ с Фотоволтаична централа (ФЕЦ)

Допълнителна информация

Брой служители: 5 Година на основаване: 10.07.2003 Годишна печалба: 100,000 EUR Включено оборудване: Трактор New Holland, сеалка, косачка, ремарке, 2 броя леглови сушилни с голям капацитет, 1 бр. Резачна машина за билки, 1 бр. Сепаратор за троино почистване на билките или подправките ALPINNE, 1 брой СИТО -Машина за направата на определен размер на билката.

Описание

 Цехът е разположен на 20 км. от гр. Пловдив, в подножието на Родопите. Цикълът е затворен, тъй като имаме собствени насаждения от билки, които може да се преработят (изсушат, нарежат,сепарират до краен готов продукт .В цеха може да се праработват както всички видове билки, така и подправки. Той е с голям капацитет на производство. Машините за преработка са  от висок клас ALPINNE - Германия.

Фотоволтаичната централа, която е проектирана на покрива на цеха, би допринесла за безплатен ток за производство и продажба на излишъка от енергия.

Създали сме 4 вида чаени миксове, разработени специално от професор от Хранително вкусовият университет в Пловдив. В тези миксове са подбрани различни билки, така че да донесат максимален ефект на клиентите, които пият от чая. Миксовете са : DETOX, SLIM and FIT, IMUNNO, ENERGI and POWER.

Направили сме on-line магазин където клиентите могат да си пазаруват от нашите продукти. Има реален интерес за износ в Германия. Като вече е подписан и първият договор с посредническа немска компания. С описанието на бизнеса, който продаваме ,искаме да Ви покажем че от насажденията, през преработката и до крайният клиент, всичко е създадено и  целия процес е затворен.

Цехът за производство и преработка на билки и подправки е регистриран и като пункт за събиране на диворастящи билки и гъби, така че може да се събират и преработват и тях.