Продава се сватбена агенция/организиране на събития

ОФЕРТА №:33542 Публикувана:09.01.2024
Обновена на: 19.02.2024
Прегледи: 8166

Цена 16,000 BGN

С включено оборудване - луксозни покривки, панделки, вази, свещници, арки и т.н.

Продават се 3 бранда (в един) на една от най - големите и стари сватбени агенции/организиране на събития/обордудване под наем - Eventbg Agency и оборудане под наем. Основана през 2007 година в гр. Варна, с изключително добър имидж сред своите клиенти в цялата страна. Дейността генерира добри обороти и печалби в зависимост от Вашето желание за развитие и работа и инвестицията би могла да се изплати за 12 месеца, дори и за по-малко. Бизнесът/Бранда се поема от Ваша регистрирана фирма, т.е нашата фирма (юридическо лице, чрез която работят брандовете) не се продават, тъй като имаме имущество и други бизнеси.

Това, което получавате е не само готов, разработен бизнес, а също и портфолио снимки от най-добрите тържества през годините; 2 разработени сайта (1 огромен и основен и 1 сателитен само за обордуване под наем) включително със социалните канали - facebook и instagram; know-how или кратко обучение по желание; договори, протоколи, чеклистове, прехвърляне на всички клиенти и запитвания и др.

Сайтовете са в топ показвания в google и ключови думи свързани с оборудване под наем, сватби, организация и др. През годините са направени много вложения в реклама, което сериозно е вдигнало позициите на агенцията. Препоръчваме и на новият собственик да се грижи за редовната реклама. Агенцията има и редовни клиенти, работи с почти всички други агенции и декоратори, които наемат оборудване под наем от нас (нещо, което можете да продължите по желание, като сериозен допълнителен доход). В тази оферта е включено оборудването, което е останало - покривки, вази, свещници, панделки, платове, драперии и др.

Офертата е подходяща за хора с опит в сферата или с голямо желание за развитие в тази дейност, като чрез закупуването ще спести много време и ресурси в разработването на нов бранд и налагането му на пазара. 

След закупуването, ние ще имаме грижата да сменим данните в сайтовете и каналите, както и да ви предоставим документи и други необходими за бизнеса, разработени от нас бланки.

Закупуването на този бранд няма никакво значение от града, в който се намирате. Можете да разчитате на нас и за помощ - информация, връзки с доставчици, съдействие за някои събития в гр.Варна - ако Вие сте в друг град.

Причините за продажбата бихме разяснили, при сериозен итнерес. Причината със сигурност не е това, че бизнеса не печели. 

Отворени сме към договаряне на условия и цена.

Допълнителна информация

Година на основаване: 06.11.2007 Включено оборудване: Да - покривки, панделки, свещници, вази и др. Включени бизнес имоти: Не Включена стока: Да
Уеб сайт: www.eventbg.com Име на фирма: Event BG Agency

За контакт


EMAIL
0885105033
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички