Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33217
KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки KPD.BG - Продава се цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки

Информация за контакти:

  • Цена: 180,000 EUR
Публикувана на: 02.09.2022 Прегледи: 2308 Сектор: Други Местоположение: Тетевен Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 7 Година на основаване: 01.06.1995 Включено оборудване: Цехът разполага и се продава със следното оборудване и обзавеждане: - Собствена партида с мощност до 100 Kw; - Шокови камери (-18:-20оС) - 3 бр.; - Хладилни фургона (-15:-16оС) - 2 бр.; - Плюсови камери (-2:+2оС) - 4 бр.; - Основна система за охлаждане на работно помещение и 2 бр. инверт. климатици за отопление на работното помещение. - Изградена система за видеонаблюдение; - VW crafter (хладилен бус) – 1 бр.; - Ford (хладилен бус) – 1 бр.; - Стелажи и работно обзавеждане, офис обзавеждане и др. Включени бизнес имоти: Общата разгъната, застроена производствена площ е 455 кв.м. разпределена както следва: -Промишлена сграда 171 кв.м. в която е организиран цеха за меса, -Промишлена сграда 184 кв.м. в момента се използва за склад; -Промишлена сграда 90 кв.м. офисна и търговска площ; -Входящ контрол 10 кв.м. (отделно помещение на входа, което в момента се използва за офис). Поземлен имот е 1285 кв.м. и е с начин на трайно ползване: за хранително-вкусовата промишленост.

Описание

Представяме на Вашето внимание готов, работещ бизнес:

Цех за разфасоване на бели меса, заедно със склад и търговия на едро и дребно за храни и хранителни стоки.

Обектът се намира в границите на гр. Тетевен и предлага на новите инвеститори възможности за транжиране и пакетиране, охлаждане и замразяване на меса, както и търговия на едно и дребно на хранителни стоки.
Бизнесът се продава с разнообразен микс от готови клиенти. Собственикът използва към момента 50% от потенциала на обекта, което дава възможност за сериозно разгръщане на дейността.

Локация: на 100 км./60 мин. по магистрала от гр. София, гр. Плевен е на 85 км./90 мин, областният гр. Ловеч е на 70 км./60 мин., местност Боаза е на 25 км./25 мин.

Общата разгъната, застроена производствена площ е 455 кв.м. разпределена както следва:
-Промишлена сграда 171 кв.м. в която е организиран цеха за меса,
-Промишлена сграда 184 кв.м. в момента се използва за склад;
-Промишлена сграда 90 кв.м. офисна и търговска площ;
-Входящ контрол 10 кв.м. (отделно помещение на входа, което в момента се използва за офис).
Поземлен имот е 1285 кв.м. и е с начин на трайно ползване: за хранително-вкусовата промишленост.

Цехът разполага и се продава със следното оборудване и обзавеждане:
- Собствена партида с мощност до 100 Kw;
- Шокови камери (-18:-20оС) - 3 бр.;
- Хладилни фургона (-15:-16оС) - 2 бр.;
- Плюсови камери (-2:+2оС) - 4 бр.;
- Основна система за охлаждане на работно помещение и 2 бр. инверт. климатици за отопление на работното помещение.
- Изградена система за видеонаблюдение;
- VW crafter (хладилен бус) – 1 бр.;
- Ford (хладилен бус) – 1 бр.;
- Стелажи и работно обзавеждане, офис обзавеждане и др.

Настилки:
- подовите настилки в цеха са по стандарт – антибактериални - в много добро състояние;
- подовите настилки на останалите помещения са по стандарт – мозайки и теракота - в много добро състояние;
- стените са с термо панели и фаянсови плочки - в отлично състояние;
- дограма – алуминиева;
- покрив: с дървена конструкция с керемиди, ремонтиран 2021г. – в много добро състояние.

Предлагаме на клиентите ни напълно безплатно, професионално съдействие при усвояване на всички видове кредити и договаряне на възможно най-ниски нива на лихвени проценти от банковите институции.

Не се колебайте да се свържете с нас.

Благодарим Ви, че разгледахте предложението ни.