Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продава се пункт за периодични технически прегледи на пътни превозни средства

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:33204
KPD.BG - Продава се пункт за периодични технически прегледи на пътни превозни средства

Информация за контакти:

  • Цена: По договаряне
Публикувана на: 01.09.2022 Прегледи: 1832 Сектор: Мото техника Местоположение: Разград Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 6 Включено оборудване: Пълно оборудване на 3 бр. линии за ПТП на ППС, включващо пълен набор от уреди и съоръжения отговарящи на изискванията на Наредба Н-32 от 16.12.2011г. за периодичните прегледи за проверка на техническата изправност на пътните превозни средства, както следва: Линия 1 – КТП II-ра категория – Спирачен стенд MAHA MBT 2250 EUROSISTEM -2015г.; Димомер ТЕХА /Италия/ 2016г.; Газоанализатор TEXA /Италия/ 2016г.; Оборотомер с OBD букса; Линия 2 – КТП III- та категория – Спирачен стенд MAHA IW 4 LON CLASSIC 2014г.; Димомер BrainBee /Италия/ - 2015г.; Газоанализатор BrainBee /Италия/ - 2015г.; Оборотомер с OBD букса; Линия 3 – КТП I-ва и II-ра категория – Спирачен Стенд MAHA 2009г.; Димомер MAHA MD02 – LON- 2009г.; Газоанализатор MAHA MGT-5 – 2009г; Оборотомер. Всяка линия е оборудвана с канален подемник, газсигнализатор за проверка на течове при монтирани АГУ, симулатор за проверка ел. връзки за ремаркета, уред за проверка регулировката на фарове, пълен набор шублери и ролетки, изискван за съответната категория КТП, компютър с инсталиран софтуер на съответните измервателни уреди, принтер и монитор. Пълно оборудване за извършване на дейност по сервизно обслужване на носими и возими пожарогасители, съгласно изискванията на Наредба № 8121З – 531 от 09.09.2014г. Цялостно обзавеждане на пункта включващо обзавеждане на халетата, пълно офис обзавеждане състоящо се от компютри,монитори, принтери, UPS-и и офис мебели на помещенията в сградата. Включени бизнес имоти: Пункт за периодични технически прегледи на ППС с 3 линии с обща застроена площ 728 кв.м включваща площадки за вход и изход от халетата, паркоместа, озеленена площ и двуетажна сграда със застроена площ 383,5 кв.м и разгърната застроена площ на сградата 475 кв.м. , заедно със закупеното от дружеството безсрочно учредяване право на строеж на обекта. Включена стока: Наличната към момента стока продавана от дружеството: различни видове пожарогасители, автокоплекти, светлоотразителни триъгълници, светлоотразителни жилетки, автоаптечки, автокомплекти , течност за чистачки и антифриз. Не се поддържа прекомерно голяма наличност от посочените стоки.

Описание

Продава се разработен пункт за периодични технически прегледи на пътни превозни средства. Дружеството е с дългогодишна история и утвърдено име в региона. Стартира своята дейност през 2009г. а през 2016г. разширява  дейността,  като построява нов пункт за технически прегледи на автомобили с три линии от категории КТП I, II и III.  Към момента се извършват технически прегледи на следните видове ППС:  леки и лекотоварни автомобили, автобуси и товарни автомобили,  ремкета и полуремалкета, както  и следните проверки във връзка с предназначението:  таксиметрови автомобили, първоначална проверка на АГУ, автобуси за превоз на пътници и случаен и специализиран превоз на деца и/или ученици, издаване или заверка на сертификат по СЕМТ. 

Освен технически прегледи на ППС, дружеството е оторизирано  и извършва  дейности по сервизно обслужване на носими и возими противопожарни уреди / пожарогасители/ и сключване на  застраховки Гражданска отговорност.

Сградата на обекта е съвременна и осигурява комфортна обстановка  за клиентите и служителите на дружеството. Състои се от два етажа. На първият етаж са разположени линиите за преглед на автомобилите,  офис помещения /стаи/,към всяка една линия, предназначени  за работата на комисията извършваща прегледа и оформяне на документите, помещение за сервизно обслужване на пожарогасители, широка приемна за клиенти, офис с предназначение каса и застраховки и санитарен възел, обслужващ етажа. На вторият етаж са разположени голям офис, малък офис, архив, гардеробна, стая за почивка и санитарен възел /баня и тоалетна/. Пунктът има  удобен заход и изход от халетата, паркоместа за служители и клиенти и изграден ландшафт. Всички помещения са оборудвани с необходимите за дейността мебели и офис техника.