Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Бизнес с детски образователни играчки и монтесори материали

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:32583
KPD.BG - Бизнес с детски образователни играчки и монтесори материали

Информация за контакти:

  • Цена: 380,000 EUR
Публикувана на: 24.05.2022 Прегледи: 806 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.smartbaby.bg Име на фирма: Смарт Бейби ООД

Допълнителна информация

Година на основаване: 20.11.2017 Годишна печалба: 55,000 EUR

Описание

Смарт бейби ООД е компания позиционирана в търговията с детски образователни играчки и монтесори материали. 

Разполагаме с много добре развит онлайн магазин, който се радва на 150% ръст в органичния трафик всяка година и ключови места в търсачките по много конкурентни ключови думи. Всичко това е благодарение на множеството подобрения, които сме правили по него и дългогодишното развитие на SEO.

Имаме и атрактивно обзаведен(около 40 000 лв в интериор и ремонтна дейност) физически магазин(140 кв.м), позициониран на метростанция Сердика в гр. София (под наем с договор за 5 години), както и оборудван склад (оборудване около 10 000 лв) с площ от 400 кв.м.(също под наем)

Компанията е главен вносител и работи директно с производители от цял свят, включително и с производители в България. Всички контакти и изградени търговски мрежи ще бъдат предоставени на потенциалните купувачи.

През последните години Смарт бейби се превърна в най-разпознаваемия бранд в България по отношение на Монтесори материали и образователни играчки за всички детски възрасти. Разполагаме с безупречна репутация и обратна връзка от всички наши клиенти. 

В последната година успешно развихме и дистрибуторска мрежа, като вече имаме над 15 партньора, някои от тях с 5 и повече обекта в страната.

Имаме добре развити социални канали и сме изградили силен и разпознаваем бранд. Може лесно да проверите всичко това, като просто изпишете Smart Baby в Google.

За последните 5 години, всяка година компанията ни реализира среден годишен ръст от над 100%, спрямо предходната, като всички средства се реинвестират в нова стока и това води до високия ръст в резултатите.

Посочената цена на бизнеса включва и всички активи на компанията - налична стока, интериор и ремонтни дейности, обзавеждане, компютри и електроника в търговския ни обект. В разработването на бранда през годините, спонсорирани реклами в социалните мрежи и google, участия в изложения, рекламни кампании в градска среда(метро), изработка на рекламни материали, изработка на онлайн магазин, интегриране на складови програми и други са инвестирани над 100 000 лв.

За последната 2021-ва година, компания завърши с чиста печалба от 80 000 лв, а за периода от Януари до Май месец 2022г. резултатите са с 60% по-добри в сравнение с 2021-ва, въпреки тенденцията за по-малко онлайн продажби (в сравнение с периодите на лок даун), както и високата инфлация от края на миналата година).

Темповете на растеж в органичните посетителите на онлайн магазина ни през 2022 г. са цели 80% повече, в сравнение с тези за 2021г.

Очакваната печалба за 2022г. е в размер на 125 000 - 140 000 лв, или между 60% и 75% ръст спрямо 2021.

От 2021-ва година, в търговския ни магазин се провеждат и работилнички по монтесори, като при нас идват сертифицирани педагози, които ги водят. Провеждаме и работилнички по грънчарство и друг вид интересни занимания, включително и безплатни курсове за бъдещи майки.

При сериозен интерес, мога да предоставя доказателства за всичко описано и да разкажа по-подробно за бизнеса.