Бизнес за продажба на натурални консерви, произведени под собствена марка

ОФЕРТА №:31896 Публикувана:09.02.2022
Обновена на: 21.10.2022
Прегледи: 5928

Цена 950,000 EUR

Голдън Флеймс Пелетс (GOLDEN FLAMES PELLETS) започват своята история през 2016 г. и успешно се реализират в България, Гърция и Италия. Производствената ни база се намира в Дупница, на 60 км от София. През годините изградихме стабилни бизнес отношения с доверени партньори и дистрибутори в София, Перник, Кюстендил и др

Основната дейност на фабриката е производство и продажба на висококачествени пелети за отопление от иглолистен и широколистен дървен материал. Допълнително като дейност може да се произвеждат пелети от растителна суровина за храна за животни, както и пелети от органични торове за наторяване на почви.

 

Описание на бизнеса

Предприятието е работещо от 6 години, с капацитет до 1 тон /час пелети по технология с ниско температурно сушене извършвано с лентова сушилня и нова линия до 2 тона/ час пелети с технология с високотемпературно сушене посредством едноходова барабанна сушилня. Продуктът е с висока калоричност и качество, с ниско съдържание на пепел, без шлаки .

Оборудването на едното производство 1 тон /час е в експлоатация от 2013 г, а второто 2 тона/ час е ново от 2019 г. и с доказана производствена функционалност.

Сграден фонд и прилежащи терени.

Основната сграда представлява едноетажна масивна постройка с РЗП 1500 кв.м – монолитно изпълнение и двускатен покрив от метална конструкция покрита с етернитови плоскости. Към сградата са изградени две чисто нови халета с РЗП 288 кв.м. с метална конструкция, термопанели и шлайфан бетон. В общия обем са обособени две производствени линии:

  1. В 1 производствено помещение 564 кв. м. е монтирана поточна линия за производство на пелети 1 тон /час, междинен склад, склад за материали,стая за персонал, офис, бани и тоалетни за персонала и помещение за ел.табла. Всички са ремонтирани и в добро състояние. Има и допълнителни помещения с възможност за различни функции.

  2. Във 2 производствено помещение 734 кв.м., е монтирана поточна линия за производство на пелети 2 тон /час, две нови халета от 144 кв.м. всяко, обособен междинен склад около 430 кв.м. Изградена е нова настилка от шлайфан бетон в цялата площ.

  3. Парцелът е с площ 3025 кв.м., върху който са построени горе описаните помещения. Допълнително се използват дворни площи за складиране на суровина с обща площ 3 000 кв.м.

  1. Допълнителни опции за продажба на съседни имоти за склад дървесина

- Парцел за съхранение на дървесина -1883 кв.м

- Парцел за съхранение на дървесина – 1035кв.м

Имотите се намират в промишлената зона на града, граничат с магистрала Е79 за Кулата. Терените са оградени е с метална ограда от към Магистралата, с два портала с врати. Достъпът до парцела е по път с трайна асфалтова настилка, част от инфраструктурата на бившия завод за ремонт на автобуси. На входа на цялостната база се намира 24 ч охраняем портал с контрол на достъпа. В границите на терена около сградите е изпълнена асфалтова и бетонова настилка, както и вътрешно-заводски асфалтови алеи, което позволява маневриране на транспортна и специализирана техника.

Има възможност за развитие на допълнителни производствени и други сгради върху парцела след получаване на съответните разрешителни.

Висок стандарт за качество

Компанията ни прилага най-висаки стандарти за качество и устойчивост при избора на материали и дървесина за продукция на пелети. Пелетите Golden Flames се произвеждат от 100 % иглолистна дървесина, без добавени капаци или отпадъчни материали. При производството не се влагат слепващи вещества и химикали. Процесът е напълно автоматизиран и безпрахов. Произвежданите от нас пелети са винаги клас А1, по-калорични , по-плътни с високо обемно тегло на гранулата, с по-ниска влажност и най-вече по-икономични, което ще се отрази на финансовия Ви бюджет. За увереност в качеството на предлагания от нас продукт, направихме изпитване за качество в акредитирана лаборатория към "Евротест Контрол" ЕАД и доказахме, че нашият продукт отговаря на всички изисквания за клас А 1.

Допълнителна информация

Година на основаване: 09.02.2016 Уебсайт: www.goldenflamespellets.com

За контакт


EMAIL
0877183327
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички