Фабрика за обработка и производство на Стъкла - защитни, предпазни и бронирани

ОФЕРТА №:31671 Публикувана:09.01.2022
Прегледи: 4724

Цена По договаряне

Продавам производствена фабрика с висока добавена стойност съществуваща от 1993г. с добро име, без задължения към доставчици и финансови институции. Фабриката се намира в София с основен предмет на дейност обработка и производство на защитни, предпазни и бронирани стъкла. Производственото помещение е около 700 м/2, с изграден офис , работно помещение и склад. Изградено е върху площ, под наем - 6лв.с ДДС на м/2 Машините са професионални, внесени директно от Англия и Италия с дълъг професионален живот.

Причина за продажба: Пенсиониране на собственика
За повече детайли, моля погледнете и прикачената презентация

 

Някои от продуктите, които предлагаме са:

Предпазно стъкло - ЛАМПЛЕКС®
Ламинатното стъкло е многослойно стъкло, състоящо се от два или повече слоя/листа стъкло с прозрачен и еластичен свързващ материал помежду им

 

Защитно стъкло – ЛАМПЛЕКС®
Това многослойно стъкло предпазва от вандалски нападения, опити за взлом или бързо проникване през остъкляването, нападения с цел грабеж, включително може да предпазва и срещу експлозии

 

Куршумоустойчиво Стъкло – ЛАМПЛЕКС®
Произведеното от ЛАМИНА Куршумо-устойчиво стъкло може да издържи на всякаква въоръжена атака, непозволявайки на куршумите да преминат през него и то да продължи да бъде успешна предграда дори и след няколко последователни изстрела

 

Звукоустойчиво Стъкло – ЛАМПЛЕКС®
В днешният динамичен живот, все повече хора искат да превърнат своя дом в малък оазис изпълнен с тишина и спокойствие.


К-Стъкло

Оригиналното Pilkington K-стъкло - за по-добра топлоизолация на дома или офиса.

 

Activ Glass на Pilkington
Уникално самоизмиващо се стъкло.

 

Уникални декоративни и дизайнерски стъклa - Lamplex Deco
Това е НОВ ПРОДУКТ за архитекти и дизайнери, както и за потребителите с лично проектиране. Чрез вграждане в стъклото на текстил, хартия или фолио по ваш избор, пред вас се откриват нови и авангардни възможности, вдъхновяващи революционни идеи немислими за изпълнение до сега.

 

Цветни стъкла - LamiColour
LamiColour стъклата представляват широка и стилна палитра от цветни декоративни стъкла, с едностранно нанесен цвят. Това са нови, съвременни, многофункционални стъкла с безкрайни дизайнерски възможности и приложения за употреба на закрито.

 

Плочки Glass Accent
Glass Accent плочки, фризове и кантове Открийте брилянтният блясък на света на плочките Glass Accent, в различни стилове, форми, цветове и вложки.  Glass Accent плочки, фризове и разделителни кантове се изработват и по конкректна идея или визия, предназначени за конкретната баня, кухня и други помещения. Ние ще произведем продукт роден във Вашето въображение, във Вашите мечти.

Уникални подложки
Подложка от стъкло за всяка кухня. Затворени в стъклото уникални дизайни, цветове, картинки, снимки или  вграден текстил по избор, в тон с Вашата куня.

 

Орнаментни и матови стъкла
Вярни на традицията, ЛАМИНА предлага на своите клиенти голямо разнообразие от ново поколение и дизайн матирани и орнаментни декоративни стъкла. Изготвени с най-съвременни технологии за изключително финна текстура позволяваща лесна грижа за стъклото.

ЛАМИНА ползва технологиите на съвременното производство, а оборудването и машините ни са последно поколение. ЛАМИНА има зад себе си сериозен, дългогодишен опит в обработката на стъкло и винаги е прилагала иновативни решения за своите клиенти на базата на световни, модерни тенденции и технологии в своето производство:

  • Първите стъклопакети с газ Аргон в България бяха произведени от Ламина.
  • Представянето за първи път на топлоизолационно Pilkington K-стъкло в България, също бе направено от Ламина.
  • Самоизмиващото се стъкло бе предложено за първи път на българския пазар отново от Ламина

Сега, отново за първи път ние, предлагаме уникални по рода си стъкла, произведени от Ламина по най-новите и модерни технологии, стъкла с широко интериорно и екстериорно приложение и с неочакван ефект. Тази най-нова технология позволява в процеса на ламинирането на двата листа стъкло, да се вложи в свързващия слой, между стъклата, допълнителни декоративни елементи или текстил, което от своя страна създава безкрайни възможности от гледна точка на дизайн, визия и изпълнение на архитектурни или интериорни решения.

Гамата на предлаганите от нас продукти включва:

  • Уникални Декоративни и Дизайнерски стъкла по идея на клиента
  • Матирани и Орнаментни стъкла, произведени по съвременни технологии и с нови дизайни за интериорни и екстериорни приложения
  • Ламинатни (триплексови) стъкла за фасади и витрини, както и за екстериорни и интериорни остъклявания
  • Закалени стъкла
  • Акустични стъкла
  • U.V. защитни стъкла
  • Защитни и предпазни стъкла
  • Куршумо-устойчиви стъкла
  • Взриво-устойчиви стъкла
  • Пожарозадържащи стъкла
  • K-Glass: Оригиналното Pilkington K-стъкло - за по-добра топлоизолация на дома или офиса. Световно известно Термо-Изолационнo Стъкло, което вградено в стъклопакет задържа топлината вътре в помещението и драматично намалява загубата на енергия за отопление, както и конденза по стъклото.
  • Activ Glass на Pilkington – Самоизмиващо се стъкло, подходящо за фасади, стъклени врати и прозорци, остъклени веранди, стъклени парапети, зимни градини, покривни остъклявания или трудно достъпни места за почистване на остъкляването.
  • Стъклопакети произведени с изброените по-горе стъкла, както и стъклопакети с гарантирано 95% съдържание на газ Аргон за още по-добра топлоизолация

Допълнителна информация

Брой служители: 4 Година на основаване: 09.09.2000 Уебсайт: www.lamina-glass.com

За контакт

Покажи контактите

Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички