Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам /дялове /работещо предприятие за производство на PASTA /МАКАРОНЕНИ ИЗДЕЛИЯ/,зърнен чипс, опаковки от велпапе,и др. Печелившо,добра репутация, в топ 4 в бранша .

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: credit_hs@abv.bg
Цена: 1 Публикувана на: 17.02.2011 Сектор: Индустрия Местоположение: Хасково Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1531 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Предлага се / дял /от утвърдена фирма за производство на макаронени изделия (двадесет разновидности), зърнен чипс и производство на опаковки от велпапе, с добра репутация и доказана рентабилност. Фирмата разполага с реновирана производствена база в областен център, с машинен парк изцяло отговарящ на евростандартите, както и с транспорт за доставка на място. Продуктите се предлагат с регистрирана търговска марка.
за контакти:0899 311 211
Описание на бизнеса:
Фирмата е с над петнадесет годишна история и е сред топ четири в бранша за страната. Развива своята дейност в собствена производствена база и работи със системата HASSP. Разполага със съвременни машини и оборудване в обновена производствена база. Произведените макаронени изделия са познати в цяла южна и част от северна България под собствена марка, а новия продукт - зърнен чипс се радва на добър прием на пазара.

Богатия асортимент от макаронени изделия се осигурява от високопроизводителната линия на италианската фирма ‘Pavan’, която е с капацитет до 200 тона месечно. Компанията е производител и на транспортни опаковки, кашони и други.

Допълнителна информация

Брой служители: 30 Година на основаване: 01.01.2001