Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Стартъп по актуален продукт за световния пазар

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Стартъп по актуален продукт за световния пазар

Информация за контакти:

Цена: 100 Публикувана на: 04.12.2020 Сектор: Здравеопазване Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Прегледи: 723 Гласували: Оценка:

Описание

Двама изобретатели имаме издаден патент (полезен модел) "Електронна антивирусна и антибактериална маска" . Аз съм инж.физик, работя в БАН, а приятеля ми е дизайнер и технолог, работи на SOLID WORKS.
Разполагаме с прототипи на изделието и разработена електроника. Това е UV - маска с добавен високоволтов електростатичен филтър с няколко форми на нова геометрия ( специално за маски ) и с източник на аниони ( с ограничаване на съдържанието на озон ) . Способна е да елиминира изцяло вътрешноболничните инфекции в медицинските лечебни заведения !
За първи път в света в една лицева маска се съчетават три активни метода за елиминиране на патогените : 1. Ултравиолетово излъчване над протичащия въздух и разрушаване на РНК и ДНК на патогените. 2. Прилепване на патогените към активни повърности ( сребро ) на биоактивния филтър с електростатични полета 3. Емитиране във въздуха на контролирано съдържание полезни аниони (с ограничаване на озона).
Създаваме, или участваме в екип по стартъп на производство на изделието ! 100 EUR /бр. е максималната цена на изделието, на която може да се реализира маската на пазара като единична бройка. Нашите маски са най-надежните за защита на медицински персонал от вътрешноболнични инфекции ! Подобни стартъпи на няколко дизайна за UV - mask в сайтове за публично финансиране набраха над 1 млн. $ за няколко месеца , но се изисква добра и стегната организация и инвестиция за производство на нулева серия и лабораторни изпитания ... Има варианти на изделието в различни конфигурации, на различна себeстойност, с различна първоначална инвестиция и маркетингова стратегия.

За информация и контакт : тел. 0878-577-942

Допълнителна информация

Година на основаване: 04.12.2020