Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Производство и дистрибуция на полиестерни сапани

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани KPD.BG - Производство и дистрибуция на полиестерни сапани

Информация за контакти:

Цена: 0 Публикувана на: 13.11.2020 Сектор: Индустрия Местоположение: Габрово Тип на офертата: Стоки на едро Прегледи: 548 Гласували: Оценка:

Описание

LIFKO-LTD е нов партньор в страната,който осъществява производство и дистрибуция на-полиестерни сапани,безконечни сапани тип ухо-ухо,укрепващи колани с тресчотки. Ние ви предоставяме голямо разнообразие от продукти,като за всеки един от тях ще откриете точната техническа характеристика за да можете да направите правилният избор.
LIFKO-LTD е надежден доставчик на продукцията си ,който успява да спазва всички отговорности към сроковете за доставката и. Ние сме наясно с вашата отговорност и я поемаме наравно с вас!
LIFKO-LTD е с капацитет за обслужване на цялата страна!

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.01.2020