Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България.

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България. KPD.BG - Разработен и успешен бизнес с включени всички права и лицензи за франчйз в България.

Информация за контакти:

  • user-icon Email: orhan.myumyun@gmail.com
Цена: 1 Публикувана на: 27.04.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: chocoworld.bg Прегледи: 672 Гласували: Оценка:

Описание

ChocoWorld е световно известна проспрерираща и иновативна нова концепция обслужвайки 89 клона в девет различни страни за шоколадови продукти. Това са патентовани шоколадови продукти с индивидуални и разлини вкусове с най-високо качество. Ние сме развили сполучлива идея в МОЛ Парадайс и смятаме за благополучно наложение в България бизнес с тези патентовани продукти.
ChocoWorld е водеща марка в индустрията Chocolate Kафе и Chocolate Фонтан. Всеки ден добавя най-различни продукти в менюто си, с което винаги се обновява и предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти все различни продукти, с което ги привлича.
Местата където има обект на ChocoWorld привлича много клиенти, тъй като няма еквивалент и подобна концепция. За това може да бъде реализирано навсякъде - в търговски център, Мол или всяко индивидуално място, което може да се използва като хранително заведение. Този проект може да се реализира на всякакви и различни на брой места. Това е много успешна верига на франчайз.
Търговските центрове много пъти оценяват това и искат да привличат с по-специални условия, само за да има при тях реализирана такава идея.
Фирмата е регистрирана в България през 2019 г. и започва успешно своята дейност в най-посещаваният и разработен МОЛ в България, Парадайс Център София. Концепцията е разделена на Кафе и Щанд проект. Фирмата притежава лиценз и за двата вида, също така има право да отдава и предоставя на друг да работи и развива като франчайз.
Обекта намиращ се в много добра локация в Мол Парадайс Център София е щанд работещ ефикасно и успешно преди затварянето на МОЛ-овете поради извънредната ситуация.
Разполагаме с:
- Пълно и качествено оборудване за всичките нужди на този вид бизнес;
- Валиден договор за наем с МОЛ Парадайс Център София до края на годината с опция за удължаване.
- Разрешение от Агенцията за Храните за работа, софтуер за складове управление и продажба по новите изисквания и разпоредби;
- Уговорени договори за доставка на безалкохолни напитки (Coca-Cola продукти), Кафе Lavazza, FoodPanda (За доставка до адрес), опаковки и други консумативи и свежи плодове за всеки ден;
- Готови стокови наличности за работа на функциониращия обект;
На обекта (Щанд в МОЛ Парадайс Център) се предлагат гофрети (Bubble Waffle), Палачинки (Американски, мини Американски и стандартни), шоколадови купи с пресни плодове, кафе, безалкохолни и др. Актуално винаги се променя менюто като се добавят нови продукти и това прави бизнеса уникален и най-вече различен от другите. Това няма еквивалент в България като Вие предлагате нещо специално и различно.
Франчайза е закупен с големи инвестиции и бизнес план за България, като това позволява да се реализира във всичките градове като щанд и кафе концепция. Има възможност да работи навсякъде и като верига.
Също така се сдобивате с предимство на нещо много важно - БЕЗ ангажимент за месечни или годишни такси за франчайза Ви.
Уведомяваме Ви, че всички основни МОЛ-ове в София и Пловдив са запознати с идеята. С тях е воден разговор за подходящо място и реализация на този проект, което Ви улеснява при откриването на нови обекти. Те са готови и в състояние за разработване на концепцията, което може да осъществи навсякъде при възможност за работа.
Фирмата ще се продаде само на-тези които може да продължават да развивят бизнеса, след получаване на потвръждение на централата за франчайз.
Приложено може да разгледате снимки от МОЛ Парадайс на насточщия обект (продаващ се заедно с фирмата), и от други страни със сполучливо развита идеята Chocolate Кафе, както и на предлаганите някои неустоими продукти.

Сайт: www.chocoworld.bg
Instagram: chocoworld.bg
Facebook: chocoworld.bg

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 01.11.2019 Печалба: 1 EUR