Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Цех за армировъчна стомана

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 180,000 Публикувана на: 13.01.2011 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: Казанлък Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.procreditbank.bg Прегледи: 1774 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Имотът е използван като монтажен цех за армировъчна стомана. Ограден е с ажурна ограда със стоманена основа. В двора има изградени бетонови площадки, козлови кран с телфер и подкранов път. В основната сграда-метален цех има изградени битово помещение и съблекалня, които са с подова настилка- ламиниран паркет. Административно-битовата сграда е изградена като пристройка на металния цех и е ползвана като офис и спално помещение за живеене. Правени са основни ремонти- топлоизолация, сменена дограма, локално парно и оборудвани баня и тоалетна.

Описание по нотариален акт: УПИ XII-7853.8370 в квартал 32- в промишлената зона, на град Казанлък, област Стара Загора, с площ от 1650кв. м, заедно с построените в имота сгради и подобрения:
-Метален склад – сглобяема конструкция по документи за собственост, а съгласно Удостоверение от общ. Казанлък представлява “Масивна стопанска сграда- производствено хале с битова и административна пристройка”- едноетажна със ЗП 385.77кв.м;
-Битово-административната част е масивна сграда със ЗП 77 кв.м и се състои от коридор, офис, приемна, спалня, и санитарен възел с локално парно;
-Навес със ЗП 110 кв.м.- едноетажна самостоятелна постройка, състояща се от едно помещение;
-Гараж – едноетажна масивна сграда със ЗП 42.26 кв.м. Състои се от едно помещение без врати;
-Външна тоалетна – ЗП 5,40 кв.м и се състои от две помещения-умивалня и тоалетна;
-Козлови кран с телфер, монтиран върху релсов път с дължина 76м.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 13.01.2006