Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам Ескейп стаи Куест Сиберия

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продавам Ескейп стаи Куест Сиберия KPD.BG - Продавам Ескейп стаи Куест Сиберия KPD.BG - Продавам Ескейп стаи Куест Сиберия KPD.BG - Продавам Ескейп стаи Куест Сиберия KPD.BG - Продавам Ескейп стаи Куест Сиберия KPD.BG - Продавам Ескейп стаи Куест Сиберия

Информация за контакти:

  • user-icon Име: Евгений Кавалски
  • user-icon Телефон: 0879271037
  • user-icon GSM: 0879271037
  • user-icon Email: [email protected]
Цена: 89,000 Публикувана на: 29.03.2020 Сектор: Други Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.siberia.bg Прегледи: 921 Гласували: Оценка:

Описание

Продават се 2 разработени ескейп стаи с реален и доказуем оборот и сценарий за 3та със някои от частите и подготвено помещение разделено по сценария. Стаите се намират на ул. Граф Игнатиев 48 срещу църквата Свети Седмочисленици, на изключително комуникативно място с голям човекопоток. Изградена светеща табела на самият Граф Игнатиев със всички разрешителни и документи. Едната стая е приключенска и се казва Пътят към Безсмъртието, а другата е страшна и е по разказ на Стивън Кинг - Стая 1408. Изрядни документи (сградата е със сменено предназначение Ескейп стаи), изградена противопожарна система за цялата сграда. В сградата има подготвено място за 3та стая, изградено място за рожденни дни до 25 деца и тераса 88 кв.м. подготвена за бар. Касов апарат, множество инструменти и резервни части за стаите. Разполагаме с нает и обучен персонал, който при интерес на купувача може да остане, предлагаме обучение за работа със софтуера на стаите както и помощ и съвети при изграждането на 3тата стая и бара на терасата, 24 часова помощ при поддръжката на стаите по телефон. В цената е включен и бранда Quest Siberia, сайт и ФБ страница( от нея можете да добиете представа за оборота, тъй като след всяка игра качваме снимка на игралият отбор) , рекламни материали и видеа, партньорства и контакти, касов апарат, принтер и др. Климатици 6 бр. , нисък наем. Инвестирани са над 200 хил. лв. и е вложена много работа в разработването на бранда и постигане на реални обороти и печалба от дейноста. Продава се на тази цена поради създалата се ситуация с пандемията, заради която собствениците руснаци продават всички свои активи в страната. Моля само за сериозни запитвания на посоченият телефон в полето за Лични данни.

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 29.03.2020