Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Киви

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon GSM: 0899157026
  • user-icon Email: bonchev@bitex.bg
Цена: 40,000 Публикувана на: 10.03.2020 Сектор: Заведения Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 348 Гласували: Оценка:

Описание

Киви е заведение за обяд и хранителен магазин в едно - разделено е на 2 части, място със 30 седящи места и част със хранителни стоки. Намира се в партерната част на активно работеща офис сграда на бул. Черни връх., в най-динамично развиващия се квартал на София - Кръстова вада. Продава се в готов и активно работещ вид. Всеки ден може се посети и да се види обстановката, идеята, човекопотока и тн. Мястото е под наем(1500 лв. на месец) с договор до март 2021 с опция за преподписване!

Какво предлагаме?

1. Фирма по ДДС(ООД) с всички разрешителни за търговия.

2. Стоки в магазина за около 12-13 хиляди лева.

3. Напълно професионално оборудвана кухня - иноксови плотове, посуда(гастронорми), конвектомат - тави, проф. газов котлон 4 гнезда, скара и тн. Кухнята е напълно оборудвана и работи всеки ден, пригодена с мръсен и чист поток, широка и много удобна за работа, може да поеме изключително голям обем от работа и поръчки.

4. Салон за храна - модерно и приятно обзаведен салон с 30 седящи места. Външна част с 20 седящи места на самия бул. Черни връх, с готов и одобрен проект от общината за изграждане на навес и зимна градина.

5. Хранителен магазин - състоящ се от 4 хладилни витрини, професионални регали за стоки(тип фантастико) 3м и 2м, зеленчуков стелаж, 4 броя промо коша за стоки, други фирмени малки рекламни стелажи.

6. Бар - напълно оборудван бар, на който се намира касата, от която се пазарува и се издава храната. Кафе машини, сокоизтисквачка, фреш преса, фрапе машина и тн.

7. Компютърна система с бар код четец.

8. Собствена охранителна система СОТ-Парадокс и система за видеонаблюдение с 4 камери.

9. Изградена мрежа от контакит на фирмите работещи в района. Изпращаме им мейл със менюто всеки ден. Над 50 контакта на всички фирми в непосредствена близост.

10. Изградена мрежа от доставчици с добри търговски отстъпки.

Това е бизнес, който работи активно и добре и може да посетите обекта всеки ден, дори събота и неделя. Местоположението му в изключително бързо развиващ се квартал придава атрактивност и наличие на все повече и постоянно нови клиенти в квартала - и работещи и живущи. Все още ние сме единственият хранителен магазин в квартала и се намираме точно по средата между Парадайз Мол и Околовръстен път! Предлагаме го в готов и работещ вид - до ключ! За повече информация свържете се с нас на телефон или имейл.

Допълнителна информация

Брой служители: 5 Година на основаване: 10.03.2017 Печалба: 10,000 BGN