Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак KPD.BG - Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак KPD.BG - Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак KPD.BG - Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак KPD.BG - Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак KPD.BG - Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак KPD.BG - Продажба на Къща за гости 2 броя в к.к. Цигов чарк, язовир Батак

Информация за контакти:

  • user-icon Телефон:
  • user-icon Email: vasil_vanko@abv.bg
Цена: 53,000 Публикувана на: 19.12.2019 Сектор: Туризъм Местоположение: Пазарджик Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1504 Гласували: Оценка:

Описание

Продажба на къща за гости в вилно селище "Баташки хан" в курорта Цигов чарк, язовир Батак, област Пазарджик. Представям на вашето внимание една невероятна къща за гости с гледка към я. Батак. Общата и площ е 130 кв. м. с двор от 409 кв. м. и 200 кв. м. с двор 418 кв. м. Вилите са на два етажа състоят се от хол, кухня с трапезария, три и или пет спални, две бани с тоалетни, камина с водна риза с радиатори за целите вили, голяма остъклена веранда и външни барбекюта. Продават се напълно обзаведени. Отоплението е локално с камина. Вилите имат категоризация и към днешна дата се отдава под наем има много добра оценка от платформите за отдаване под наем. Намира се в комплекс в който има закрит плувен басейн.

Допълнителна информация

Година на основаване: 19.12.2010