Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик KPD.BG - Продажба на хотелски комплекс с две къщи в к.к. Цигов чарк, област Пазарджик

Информация за контакти:

Цена: 189,000 Публикувана на: 17.12.2019 Сектор: Туризъм Местоположение: Пазарджик Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1276 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се новопостроен хотелски комплекс разполага с двуетажен хотел и два броя къщи в к.к Цигорв чарк, гр. Батак, обл. Пазарджик. Комплекса е разположен на около 1 км. от центъра на курорта и в непосредствена близост до главния път и на 300 м. от брега на язовир Батак. Хотела разполага с 6 двойни стай, 1 апартамент и две студия, комплекса разполага с две самостоятелни къщи за гости напълно оборудвани и в момента се посещават от туристи. На първия етаж с хотела е разположен просторен ресторант със седящи 100 места, конферентна зала и рецепция. хотела разполага със закрит плувен басейн и спа зона със джакузи, сауна и парна баня. Парцелът върху който е построен хотелския комплекс е 1224 кв. м. и в него е изграден комплекса с общо РЗП от 1152,45 кв. м., хотела е с ЗП от 469кв. м. и РЗП от 1036,45 кв. м. и два броя къщи за гости, всяка по 58 кв. м. Отоплението е решено с парен котел работещ със всякакъв вид пелети. Басейна се затопля със парния котел и има възможност да се поставят слънчеви колектори. Хотела и двете къщи са въведени в експлоатация през м. Декември 2015г. има издадена категоризация на обекта. Двете къщи и басейнът работят и в момента, към днешна дата имат много добра оценка за отдаване под наем във платформите за отдаване под наем. При необходимост ще се изпратят допълнителни документи и информация.
Възможност за съдружие.
телефон за връзка: 0888 94 55 41

Допълнителна информация

Година на основаване: 17.12.2015