Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив KPD.BG - Разработен апартамент за нощувки в центъра на Пловдив

Информация за контакти:

Цена: 44,500 Публикувана на: 14.10.2019 Сектор: Туризъм Местоположение: Пловдив Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: youtu.be/aws0ulL6kvE Прегледи: 1748 Гласували: Оценка:

Описание

Апартаментът "4 seasons"се намира на пресечката на ул. Богомил с ул. Хан Аспарух, само на 800 м от Пешеходната улица в тих и спокоен квартал. Разработено е за нощувки от Ноември 2018. След основен ремонт, напълно обзаведен и дизайнерски завършен. Продава се с цялото обзавеждане и нови уреди, както е на снимките. Средна цена на нощувка 30 евро, капацитет до 4 души. На партер с отделен вход и малко дворче отпред. В нова луксозна кооперация от 2008 г, изложение изток/юг. Безплатен паркинг. Прехвърлям и акаунтите в booking/ airbnb/ homeaway.
За повече информация и огледи на посочения телефон.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 01.10.2018