Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Набиране на партньори

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 1 Публикувана на: 09.09.2019 Сектор: Транспорт Местоположение: Кюстендил Тип на офертата: Съдружие Уеб сайт: cargosped.eu/ Прегледи: 2041 Гласували: Оценка:

Описание

Cargo Sped Bulgaria Ltd. е компания с дългосрочен опит в сферата на транспорта и международната спедиция. Нашата дейност се простира на територията на Герамния, Австрия, Франция, Швейцария, Италия, Чехия, Унгария както и по-далечни дестинации като Испания и Великобритания. Работата се извършва с бусове до 3.5 тона - брезент, фургон. Нашите служители са квалифицирани кадри с богата гама от езикови възможности - английски, френски, немски и испански. С цел разширяване на дейността, компанията набира надеждни партньори със собствен автопарк за извършване на транспортна дейност, като също така предлага бусове под наем с опция за придобиване. При нас ще откриете гъвкави условия и цени, както и възможност за гарантирани километри. Доказано успешна фирма сертифицирана от Международната федерация на спедиторските съдружия (FIATA), Националното сдружение на българските спедитори (НСБС) и Европейската асоциация за спедиторски, транспортни, логистични и митнически услуги (CLECAT).
Ако искате да станете част от семейството на Cargo Sped Bulgaria Ltd. и да успявате с нас, можете да ни потърсите на тези телефони: 00359892470230, 00359894506823, както и на e-mail: [email protected]

Допълнителна информация

Година на основаване: 16.08.2011