Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

МАГАЗИН ЗА ЯДКИ НА ПАЗАР, БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: mariyan.d.tomov@gmail.com
Цена: 21,000 Публикувана на: 05.09.2019 Сектор: Търговия Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 705 Гласували: Оценка:

Описание

Продава се новооткрит магазин за ядки и сушени плодове, находящ се в центъра на пазар "Герена". В близост са парк и стадион "Георги Аспарухов", автогара, спортно училище. Магазинът е без конкуренция в квартала и без аналог на пазара. Отличава се с голям и постоянен човекопоток. Фирмата ни спечели конкурс за наем на обекта (11 кв/м) в конкуренция с над 15 кандидати за него. Цената на месечния наем е изгодна, предвид отличната му локация и се избива бързо.

Много добри показатели за времето в което работи, предвид летния период.

Бизнесът се продава с всичко налично - специално проектиран дървен стелаж 1,85х1,85 см с клетки за ядките и сушените плодове (88 броя). Стоката се продава отвътре, през вратата с подвижни прозорчета, също изработена спрямо плана за помещението. Оборудването включва още стелаж, на който са разположени сушени плодове, семена, кафе в буркани, видими от прозорчетата за клиентите. Наличен е и втори стелаж за съхранение на стоката.
Стоката включва над 120 артикула - ядки, сушени плодове, семена (мин. х 1 кг от всички видове), шоко продукти, тахани, мед, масла, био ядкови млека и др.

Към офертата са включени още нова машина за пакетаж на ядките, касов апарат, електронна везна, кафе машина, нов климатик, рекламен билборд, маркетинг - ние сме първият магазин за ядки, който продава стоката си през Фуудпанда!
Купувачът получава пълната информация за доставчици, доставни и продажни цени, консултация за пазара и бизнеса.

Посочената цена е без ДДС.

..............................................................................................................................
Фирмата ни е специализирана в оценката, намирането и разработването на най-печелившите бизнес терени в страната, тяхното оборудване и последваща продажба. Предлагаме консултантски услуги в сферата на бизнес развитието, оборудването на търговски помещения, управлението на капитала.
За контакти: 0887 620 372
Д-р Мариян Томов

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 05.08.2019