Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна KPD.BG - Луксозен апартамент отдаван за нощувки в идеалния център на Варна

Информация за контакти:

Цена: 72,900 Публикувана на: 09.04.2019 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 3602 Гласували: Оценка:

Описание

Апартаментът е отдаван за нощувки чрез платформата Airbnb /над 90% постоянна заетост и висока доходност - може да се докаже/, както и на чуждестранни студенти по програма Еразъм. Топ локация! Отлична инвестиция в доходоносен и печеливш бизнес! Апартаментът е стилно и функционално обзаведен с площ от 62 кв.м, от които чистата площ е 55 кв.м., в идеалния център на Варна, на метри от театъра и площад "Независимост".
Жилището е разположено на 5-ти етаж, без асансьор. Изцяло южен с невероятна панорама към Варненския залив.
Състои се от дневна с кухненски тракт и спален кът, голяма баня с тоалетна, килер.
Терасата се състои от открита и закрита част, има и монолитно барбекю. Жилището е реновирано и обзаведено с висококачествени материали, мебели и ел. уреди.
Продава се изцяло обзаведено! Състояние: като от приложените снимки! Адрес: ул. Райко Жинзифов 11.

Допълнителна информация

Година на основаване: 20.01.2019