Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Стани част от иновативен бизнес проект

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 30,000,000 Публикувана на: 05.12.2010 Сектор: Други Местоположение: София Тип на офертата: Съдружие Прегледи: 1193 Гласували: 0 Оценка:

Описание

В този момент се проектира иновативен бизнес проект.Този проект, ще създаде продукт/услуга, особено актуална след години в развитите стани по света.
След няколко месечна работа, големият обхват на проекта затрудни няколкото участника в него.Проекта не е IT, но и такива знания и умения са необходими.
Подходящият кандидат си ти.Изненадай не приятно с твоите силни страни , с това което ти харесва да правиш и ние, ще ти предоставим възможност да го изразиш в проекта.
Ако финансовото възнаграждение е водещо, този проект не е подходящ за теб.
За останалите,сега тяхната инвестиция, след стартирането на проекта, ще надмине очакванията(финансови и бъдеща перспектива в работен план).
За да има пари за социални кампании, преди това бизнеса ги създава.Тази идея е първата от серия социални проекти, финансирани от този бизнес проект.
Проекта е мащабен и засяга много области.
Остави частица от собствената си индивидуалност и грабни възможността да си полезен на обществото и да поддържаш стандарт на живот, който желаеш...

Допълнителна информация

Година на основаване: 05.12.2010