Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

СОЛНА СТАЯ

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 18,000 Публикувана на: 19.04.2018 Сектор: Други Местоположение: Силистра Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.facebook.com/saltroomsilistra/ Прегледи: 1358 Гласували: Оценка:

Описание

Изключително успешен и работещ бизнес със Солни стаи! Обекта разполага със солна стая 15кв.м. с 6 кресла за възрастни и детски кът, подово отопление, халогенератор, озвучителна система и осветление и фоайе с мека мебел, 2 бр. маси , рецепция, шкафчета за багаж, тоалетна, климатик, панорамен прозорец.
Намира се в центъра на гр. Силистра, на възлово място с възможност за паркиране на автомобили, в непосредствена близост до ДКЦ1 и няколко лекрски кабинета!
Ако искате семеен бизнес с огромна възможност за реализация и развитие, Солната стая е чудесен избор! Ако сте предприемчив човек със свежи идеи, това е Вашия бизнес!
Продава се само бизнеса, обекта е под наем към 3-то лице (350лв. месечно)
Причината да се продава бизнеса, е че нямам достатъчно време за да му обърна нужното внимание и управление и популялизиране на дейността, поради факта, че се развивам и в други насоки с производство на храни и ресторантьорство!


Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 06.08.2017