Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Търсим франчайзополучатели за гр. София

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Търсим франчайзополучатели за гр. София

Информация за контакти:

Цена: 0 Публикувана на: 24.08.2017 Сектор: Други Местоположение: София Тип на офертата: Франчайз Уеб сайт: www.bgplakat.com Прегледи: 3965 Гласували: Оценка:

Описание

За последните 20 години БГ Плакат се утвърди на рекламния пазар със своето високо качество и коректност, както към клиенти, така и към многобройните си служители. С цел да разширим своя пазарен дял, разширяваме своята франчайз мрежа от бизнес партньори в София и ще се радваме да станете наш франчайзополучател!

Ние предоставяме пълно съдействие в изграждането на вашия собствен бизнес или в надграждането на съществуващ такъв, давайки ви достъп до уникалния ни софтуер, опит, знания, клиенти и служители!

Предишен опит в дейността изобщо не е задължителен, тъй като работата не изисква нито инвестиции, нито някакви специални умения. Достатъчно е да си намерите хора, които да разпространяват рекламните материали, да ги обучавате, проверявате и да им плащате. В замяна ще разполагате с 75 до 80% от всички приходи за вашия район, включително и от вече съществуващите ни клиенти!

Единственото изискване е да имате фирма и да разполагате с автомобил/и, тъй като все пак рекламните материали трябва да ги доставята до своя екип от раздавачи.

Не се колебайте да задавате своите въпроси - очакваме ви!

Побързайте, тъй като първите кандидати са с предимство!

Благодарим за отделеното време и успех!

Допълнителна информация

Брой служители: 40 Година на основаване: 08.05.2002 Печалба: 60,000 BGN