Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Оборудване за пропан бутан

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Оборудване за пропан бутан KPD.BG - Оборудване за пропан бутан KPD.BG - Оборудване за пропан бутан KPD.BG - Оборудване за пропан бутан

Информация за контакти:

Цена: 1,000,000 Публикувана на: 23.03.2016 Сектор: Индустрия Местоположение: Стара Загора Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 1259 Гласували: Оценка:

Описание

Фирмата е с предмет на дейност проектиране, изработка, доставка, гаранцонна и следгаранционна поддръжка на оборудване за пропан бутан. Ние притежаваме много известна запазена марка с която в модерната ни база произвеждаме всички компоненти необходими за изграждането на газостанции и инсталации работещи с пропан бутан - помпи, разходомери, колонки за дистрибуция.
Фирмата разполага с скалдова база в която се поддържат наличните количества от пълната производствена гама. Специалистите работещи при нас са с богати знания и опит от многогодишната дейност в позната на вички области на горивата фирма.
Произвежданото оборудване е сертифицирано със Сертификати ATEX и отговаря на всички стандарти за оборудване предназначено за монтаж на газстанции. Фирмата притежава и поддържа система за качетво
ISO 9001:2008.

Допълнителна информация

Брой служители: 50 Година на основаване: 17.08.2008 Печалба: 100,000 BGN