Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Инвестиционно Дружество финасира в бизнеси

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

Цена: 290,000 Публикувана на: 03.10.2013 Сектор: Управление Местоположение: София Тип на офертата: Купувам бизнес Прегледи: 3886 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Ние сме инвестиционно Дружество. Разполагаме с капитал за инвестиция в малък и среден бизнес от 6 до 290 хил USD. Ако Вие се нуждаете от финансиране на вашата идея или проект, моля пишете ни. Може да бъде малък бизнес, който се нуждае от помощ, да бъде нов стартиращ бизнес с една успешна идея или вашият бизнес да работи и да се нуждае от нов финасов ресурс. Всички процедури са улеснени с цел подпомагане на вашият Бизнес. Ние можем да финансираме реализирането на вашите идеи и взаимно да печелим.Реално и практично. Подредете добре вашата идея и имайте пред вид следното: За да бъде разгледано вашето предложение, моля отделете няколко минути и отговорете много кратко на следните въпроси, а не ни пращайте вашите ,,готови презентации'', 1.Опишете с едно изречение какъв е бизнеса, в който искате ние да инвестираме. 2.Колко човека са нужни, за да работи той 3.Какъв продукт или стока има бизнесът или би имал ако се реализира. 4.Каква е неговата цена спрямо подобни продукти на пазара или ако той е нов, колко би струвал-според вас. 5.Как смятате да продавате продукта или услугата или кой би се заел с това,тъй като продажбите са много важни за един бизнес-кой ще продава.6 Колко ще бъде месечната и годишна печалба според вас, ако ,,всичко върви по план,, 7.За какво точно са ви нужни парите и каква сума според вас е достатъчна за безпроблемното реализиране на идеята Ви. 8.За колко време според вас бизнесът ще успее да върне инвестицията, за да започнем да печелим заедно. 9.Как ще усвоите финансите поетапно или 100% от посочената сума.
10.
Ако вашата идея е толкова ,,успешна'', защо според вас не сте намерили Инвеститор до сега./Отговорът на този въпрос е задължителен , а ние се отнасяме с уважение към Вас/
Бъдете ясни и точни.Отговорете на всички въпроси без пропуск.Не пишете фантазии или вашите ,,детски мечти''. Оценете реалната възможност, че срещу вас стои сериозен и компетентен Инвеститор, който има множество бизнеси в страната и чужбина в различни области на икономиката.След краткият отговор на всички въпроси експерти в областта на инвестициите и опитни финансисти ще разгледат вашето предложение.Те ще му направят професионален анализ. Ако пратеното от вас предложение е реално, финансово перспективно и представлява интерес за нас, ние ще Ви потърсим за среща.Ще изготвим специално за вас делово бизнес предложение .То ще бъде с ясни параметри и финансови рамки благоприятно и за двете страни. След това ние ще Ви поканим на кратка делова бизнес среща с цел разглеждане на всички детайли относно бъдещото ни сътрудничество.

Допълнителна информация

Година на основаване: 03.10.2000