Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

KPD.bg

Фирменият софтуер и корпоративният хостинг с все по-голямо значение за успеваемостта на бизнеса

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Фирменият софтуер и корпоративният хостинг с все по-голямо значение за успеваемостта на бизнеса

Идео Груп” ЕООД е българска фирма, чиято основна дейност е разработването на уеб базирани софтуерни приложения. През последните години екипът на Идео Груп успешно реализира все повече проекти, голяма част от които са пряко обвързани с успехите на бизнеса на клиентите им. Наблюденията на екипа от програмисти са че, все по-голяма част от хората решили да развиват утвърден бизнес във време на мобилност и комуникации, осъзнават силата на успешно изградения и работещ фирмен софтуер. В зависимост от спецификите на бизнеса и изискванията на клиентите, екипът на Идео изгражда различни типове софтуер- от обикновен уеб сайт разкриващ сферата на бизнеса до вътрешни фирмени системи спомагащи за налагане на фирмени политики във фирми с големи екипи, генериране на бази данни с подизпълнители и дори извличане на обобщаващи приходни и разходни справки в зависимост от нуждите на клиента.

Програмистите базират работата си на PHP5, MySQL, JavaScript, HTML5, CSS3, UI/UX, включително библиотеки и работни среди. Споделят, че с голяма част от клиентите си продължават съвместната си работа дори и след изграждане на сайт или фирмен софтуер, защото спомагат за управлението на страниците в социалните мрежи на клиентите си. Достигането на повече потребители, които да останат постоянни фенове на марката е все по-осъзнато важен фактор за развитието на всяка бизнес сфера.

Не на последно място специалистите отчитат ръст в търсенето на корпоративният хостинг. Насочен към клиенти, имащи специфични изисквания и нужди и, които имат проблем с използването на стандартните хостинг планове. При такъв тип клиенти Идео Груп предлага сървъри се наблюдавани денонощно от системни администратори и ежедневен backup с възможност за възстановяване до 3 минути.

Коментари: 0

Коментари

Сектори

Търси

Новини

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Анализи

6 стъпки за успешно изграждане на онлайн магазин

на 29.11.2018

  Всеки успешно развит бизнес има своите 5 до 10...

IPS7: Все повече фирми с GPS пролседяване в България

на 29.11.2018

Контролът е един от най-съществените фактори за...Валутни курсове

1.8346
USD
2.2940
GBP
1.8310
CHF
1.9558
EUR
Източник: BNB

Времето

3 °C Измерено в 03:30
Ясно време
Вятър: посока Юг, скорост 4 км/ч
Влажност на въздуха 87%
Източник: wunderground.com