Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Документация за използване

Документация за използване на сайта KPD.BG

 

1. Регистрация в сайта

Регистрацията в сайта KPD.BG се извършва през формата за регистрация. При въвеждане на фиктивни, нереални или невалидни e-mail адреси, профилът на потребителя ще бъде изтрит.

За да завършите регистрация е нужно да попълните коректно всички полета във формата. След успешното попълване на данни ще получите съобщение от нашата система, с което да активирате профилът си в сайта. Ако не намерите съобщението, моля прочетете секцията "Получаване на съобщения".

/Странци/scr-registration.jpg

2. Получаване на съобщения

Системата на KPD.BG генерира автоматични съобщения, които Вие получавате при регистрация и публикуване на оферти. Поради огромното количество нежелани съобщения (СПАМ) в Интернет е възможно Вашия e-mail клиент да е блокирал по грешка получаването на съобщения от KPD.BG. Ако не откривате Вашето съобщение за активиране или възстановяване на парола, моля проверете папката "СПАМ" или се свържете с нас.

3. Публикуване на обява

За да публикувате обява е нужно да натиснете върху бутона в оранжев цвят "Добави оферта/идея" в горния десен ъгъл на менюто в сайта. От страницата изберете дали желаете да публикувате бизнес оферта или бизнес идея. 

Ще бъдете пренасочени към страница, в която е нужно да попълните информацията за Вашата оферта/идея.

Екипът на KPD.BG Ви препоръчва да публикувате телефонен номер за връзка или валиден e-mail адрес за контакт.

3.1. Правила за публикуване

Моля, използвайте кирилица при публикуването на описание във Вашата оферта/идея. Обяви, съдържащи текст написан с латински букви и символи ще бъдат премахвани от екипа без предупреждение към автора.

При желание от Ваша страна да публикувате обява, валидна за цялата страна отбележете градът в който се намирате или най-близкия до него. Дублирани обяви за различни градове ще бъдат премахвани без предупреждение към автора.

Използването на големи букви в заглавието и/или описанието на обявата се счита за нарушение на правилата и води до премахване на обявата.

4. Редактиране на обяви

За да редактирате Вашата оферта/обяви е нужно да влезете в своя профил чрез линка за вход над логото на сайта. След като успешно въведете данните си трябва да влезете в страницата "Моите оферти", намираща се отдясно на Вашето потребителско име. (Линка към страницата не е видим, ако не сте влезли в профила си.)

В страницата ще бъдат визуализирани Вашите текущи оферти. Под всяка една от тях ще видите две икони, изобразяващи "Х" и писалка. За да редактирате обявата е нужно да натиснете върху иконата, изобразяваща писалка.

4.1. Изтриване на обява

Считано от 21.10.2013 г., срокът на валидност на публикувана обява е 4 години. През този срок системата не деактивира и не премахва Вашата обява. Ако желаете предварително да премахнете обявата си от сайта е нужно да влезете в страницата "Моите оферти" и да натиснете иконата, изобразяваща "Х" под Вашата обява.

 

Ако не намирате отговора на Вашия въпрос или имате допълнителни въпроси, може да се свържете с нас чрез контактната форма на сайта или на посочения телефон за връзка.