Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продаваме един от най-големите онлайн магазини за медицинска козметика в България

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A

Информация за контакти:

  • user-icon Email: htotochev@gmail.com
Цена: 15,000 Публикувана на: 05.04.2013 Сектор: Здравеопазване Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.hameleon.bg Прегледи: 2585 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Здравейте.

Продаваме супер успешен онлайн магазин за медицинска козметика. Изключително подходящ за собственици на аптеки и дрогерии, които искат да достигнат до клиенти от цяла България и цял свят!

Сайтът е на 1 година и 1 месец към този момент и реализира големи обороти - без поддръжка, без редовна активност и без реклама.

Позициониран е перфектно в резултатите от търсенето в Google.

Посещенията са таргетирани и водят до продажби.

Сайтът разполага с редовни клиенти, които реализират големи обороти - над 1500 лева на човек.

Най-добрият вариант е сайтът да бъде продаден на аптека или дрогерия, които вече имат договори с доставчиците. В този случай просто ще прехвърлим собствеността и може да започнете да обслужвате поръчките.

Съдействаме за подписване на договор с куриерска фирма, която ще събира поръчките от желан от Вас адрес и ще Ви предостави индивидуални отстъпки - SPEEDY & Econt Expres

Сайтът разполага с всички необходими одобрения от световните организации VISA и MasterCard.

Разполага с активни и одобрени виртуални ПОС терминали на банките ОББ и ПИБ. Има подписани договори с EasyPay (приемат се плащания от всяка една каса на EasyPay в страната) & ePay.bg

Сайтът отговоря на всички изисквания на платежните институции, така че ще съдействаме просто терминалите да бъдат прехвърлени на фирмата на купувача.

Поради наличието на вариант за плащане с PayPal и кредитни/дебитни карти от цял свят, ще Ви съдействаме, за да предложите доставка до всяка точка на света на супер атрактивни цени.

Ще Ви свържем с български вестници и портали, които са предназначение за български емигранти в САЩ и Европа. Изключително изгодни рекламни условия, с които ще разпространите идеята за доставка до всяка точка на света.

В цената е включено и прехвърляне на собствеността на лиценза, който е неразделна част от платформата на магазина.

Лицензът е с неограничен период на ползване, което означава, че винаги може да промените магазина и да го използвате за направата на друг такъв, без да е необходимо да закупувате отделен софтуер.

Също така в цената е включен годишен абонамент за .bg домейн, заедно с годишен абонамент за хостинг.

Ако имате въпроси - насреща сме за съдействие!

Допълнителна информация

Година на основаване: 10.02.2012 Печалба: 25,000 BGN