Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Семеен хотел за продажба - Банско

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско KPD.BG - Семеен хотел за продажба - Банско

Информация за контакти:

 • user-icon Име: Георги Атанасов
 • user-icon Телефон: +35929548153
 • user-icon GSM: +359885551412
 • user-icon Email: [email protected]
Цена: 495,000 Публикувана на: 25.11.2011 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: Благоевград Тип на офертата: Продавам бизнес Прегледи: 2047 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Продажба на търговски обект. Хотелът се състои от сутерен, партер, плюс два етажа. В сутерена: кухня, централното котелно помещение, складово помещение и кът за Gym/фитнес. 9 апартамента, 9 двойни стаи и 2 единични. Леглова база - 55. Хотелът е разположен в центъра на историческия стар град на Банско. Средства от ЮНЕСКО са предоставени за модернизирането на културния център на града, където на по-малко от 20м от хотела се намират всички исторически обекти, нощни заведения и търговски обекти. Не е далеч от ски-лифтовете, но по време на ски сезона, мини-бус превозва гостите до и от ски-лифтовете. Хотелът е изграден и завършен модерно, като общите части и ресторанта са в привлекателния стил на Банско с дърво и камък. Матраците са от Италия и са с най-високо качество, останалата част от мебелите са внесени от Германия и Полша. Цената е без ДДС, но се продава и като фирма без други активи и пасиви.

Допълнителна информация

Година на основаване: 01.01.2009