Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Продавам сайт за запознанства

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
Оферта №:4776

Информация за контакти:

  • Цена: 1,800 BGN
Публикувана на: 27.09.2011 Прегледи: 4806 Сектор: IT Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.dokosni.com

Допълнителна информация

Година на основаване: 07.07.2011

Описание

Здравейте, След дълго колебание(тъй като вярваме в успеха на www.dokosni.com), решихме да пренасочим средствата си към друг проект, стартиран по-рано през годината, който чувстваме по-близко до вътрешната ни мотивация. Ето защо искаме да освободим средства за постигането на заложените цели там.

С оглед на изложеното по-горе, искаме да Ви информираме, че продаваме уеб сайта www.dokosni.com, за който хостингът и домейнът са платени до 7 Юли 2012 година. Крайната цена за придобиване на цялата платформа, логото, брандинга, домейна и хостинга, както и всички права да оперирате от името на www.dokosni.com е 1800 лева. Това ще ви даде правото да получите всички бъдещи приходи и печалби от проекта и да развиете собствена маркетинг стратегия за налагане на продукта.

Хостинг пакета, който ползваме в момента е с цена 6 лева на месец. Можем да съдействаме за преместването на сайта на нов хостинг, който Вие предоставите.

Потребителите регистрирани в системата са повече от 500, което е постигнато без никаква реклама и за много кратък срок...

Ако проявявате интерес не се колебайте да пишете обратно.