Посетете новия портал за покупко-продажба на машини и съоръжения, като натиснете тук.

Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
A A
KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор KPD.BG - Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор

Информация за контакти:

  • user-icon GSM: 0898436923
  • user-icon Email: elena23bg@yahoo.com
Цена: 310,000 Публикувана на: 31.08.2011 Сектор: Бизнес Имоти Местоположение: Бургас Тип на офертата: Продавам бизнес Уеб сайт: www.obzor.dir.bg Прегледи: 3284 Гласували: 0 Оценка:

Описание

Парцел с готов проект „Жилищна сграда и хотел” в гр.Обзор
Продава се УПИ от 2790 кв.м. с одобрени проекти за комплекс - Жилищна сграда и хотел.Парцела е разположен на 300м. от морската ивица между хотел Мирамар и хотел Казабланка с общо РЗП на проекта 4854 кв.м.
Обекта е проектиран като трисекциона жилищна сграда, с хотелска част.Входовете за всяка от секциите, са ексцентрично разположени на северозападната фасада за секция „А" и хотела и на североизточната за секция," Б" всяка една от секциите и хотелската част разполагат със самостоятелно стълбище и асансьор.Парко места са осигурени покрай североизточната регулационнна линия на имота с подход от улицата.
Новопроектираната сграда се състои от партер, 3 жилищни и 1 тавански етаж.
На партерно ниво, жилищните секции „А„ и „Б", разполагат с 12 магазина, всички със собствен склад и санитарен възел от 34 квадратни метра до 78 квадратни метра. На това ниво в хотелската секция са проектирани: фоайе с рецепция и стая на управителя,багажно, WС ,лоби бар и ресторант с кухненки блок и самостоятелни тоалитни с обща площ 357 квадратни метра. И трите жилищни етажа на секция „А" и „Б разполагат с еднотипни апартаменти и студия.За секция „А" това са 9 двустайни апартамента и 9 студия, а за секция „Б" 6 двустайни апартамента и 12 студия. Апартаментите се състоят от входно предверие, дневна - кухненски бокс, спалня, обширна тераса и баня. Студията ползват входно предверие, дневна - кухненски бокс, баня и обширна тераса. Хотелската секция предлага общо 21 двойни стаи /входно предверие, баня,стая със спалня и обширна тераса/, 3 тройни стаи /входно предверие, баня.стая с две легла и обширна тераса/ и З хотелски апартамента / входно предверие, баня.стая със спалня, дневна и обширна тераса/. На всеки хотелски етаж е предвиден и камериерски офис. На четвърти последен етаж и за трите секции са проектирани 7 двойни стаи,1 тройна стая и един хотелски апартамент и за жилищната част още 6 двустайни апартамента и 3 студия.Общата разгърната площ на този одобрен проект е 4854 квадратни метра и включва 12 магазина,ресторант и лоби бар,45 апартамента : от които 21 двустайни апартамента около 63 квадратни метра и 24 студия около 36 квадратни метра и хителска част състояща се :от 28 двойни стаи по 32 квадратни метра , 4 тройни стаи по 39 квадратни метра и 4 хотелски апартамента по 44 квадратни метра.
Само 20 от апартаментите имат панорама към планината и града.
Всички останали апартаменти и хотелски стаи имат прекрасна морска панорама.
Цената е 310000 евро която включва земята и проекта.

Допълнителна информация

Година на основаване: 22.10.2013