Продава се сайт за кулинарно споделяне

НЕАКТИВНА Публикувана:12.07.2011
Прегледи: 4570

Цена 2,000 BGN
Продава се сайт за кулинарно споделяне http://receptibg.com. Сайтът е разработван с цел изграждане на социална мрежа от хора, интересуващи се от кулинария. Освен възможностите за търсене в рецептите, статиите, съветите, идеите за декорации и сред потребителите на сайта, изброените по-долу инструменти са едни от най-интересните и отличаващи свойства на този сайт.
  1. Оценяване и коментиране на рецептите.
    Всеки регистриран посетител на Рецепти БГ може да даде оценка по петобалната система на всяка една рецепта в сайта, както и да запише своя коментар към рецептата. Публикуването на дадените за рецептата оценки и коментари подпомага всички наши посетители, уверявайки ги, че рецептата е изпробвана. С четенето на публикуваните към рецептата коментари всеки един може да разбере какви промени са направили другите в начина на приготвяне или съставките на ястието, как може рецептата да бъде нагодена към индивидуалните нужди.
  2. Кутия с рецепти
    Кутията с рецепти дава възможност на регистрираните потребители на Рецепти БГ да съхраняват и подреждат любимите си рецепти така че да имат бърз достъп до тях. Подреждането може да става в папки наименовани според предпочитанията на потребителя, така че всеки може да оформи своята уникална колекция от избрани рецепти за всеки повод.
  3. Хранителна стойност
    Рецепти БГ се старае към всяка една рецепта да предоставя на своите посетители информация за хранителната и стойност. Съкратеният вариант на тази информация включва:
    • Калории
    • Общо количество на мазнините
    • Количество на холестерола
    • Съдържание на натрий
    • Общо въглехидрати
    • Количество на диетичните влакна
    • Съдържание на белтъчини
    Подробната хранителна информация включва данни за всички хранителни вещества съдържащи се в даденото ястие, за които има информация, заедно с техните количества.
    Предоставяйки тези данни, Рецепти БГ желае да бъде от полза на хората, които по желание или по предписание спазват определена диета, да направят здравословен избор. Стойностите са базирани на индивидуалните съставки, съдържащи се в съответната рецепта. Възможно е за някой от продуктите да липсва информация. Ако спазвате предписана от лекар диета, моля имайте предвид, че тези данни са ориентировъчни и не са предназначени да бъдат взимани предвид при необходимостта от стриктна диета. Затова е важно да се консултирате с вашият лекар предварително.
  4. Рецепта на деня
    Когато имате нужда бързо да измислите какво да сготвите, можете да се доверите на екипа на Рецепти БГ, който подбира ежедневно интересни рецепти за вас.
  5. Съвети и техники
    Дори и опитните готвачи ще могат да намерят тук безценни съвети и готварски техники. Изведени от практиката тези съвети ще ви помогнат да си отговорите на много въпроси и ще премахнат много съмнения, оставяйки ви да се наслаждавате на готвенето.
  6. Търсене по съставки и категории
    Подробното търсене в рецепти може освен да ви спести време и пари, да ви даде много творчески идеи за това какво да приготвите с продуктите, които имате. Определете продукта, начина на готвене или друго свойство, което желаете и намерете бързо и лесно това, което богатата колекция от рецепти на сайта може да ви предложи за случая.
  7. Менюта
    Съставянето на меню може да бъде истинско предизвикателство. Съчетаването на подходящо предястие, ястие, напиткa не винаги е толкова просто, колкото изглежда. Тук разделът менюта може а ви помогне. Там ще намерите специално подбрани менюта за различни празници и поводи.
  8. Идеи
    Освен рецепти и менюта, готварски техники и статии в Рецепти БГ ще намерите безценни идеи за декориране и сервиране на маса, организиране на празненства и неща които можете да направите сами, за да се забавлявате и разнообразите, но и с които да впечатлите другите.
Сайтът (домейн + php скриптове + бази данни) се продава заедно с цялата въведена информация. В базата данни има регистрирани 476 потребителя и всеки ден този брой расте. Печалбата от сайта до момента е символична.

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Година на основаване: 12.07.2011 Годишна печалба: 0 BGN Уебсайт: receptibg.com

За контакт


EMAIL
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички