Онлайн бизнес за печат на поздравителни картички

ОФЕРТА №:36511 Публикувана:01.04.2024
Прегледи: 590

Цена 15,000 BGN

Бизнес с поздравителни картички (печатни карти и цифрови изтегляния)


Продавам бизнес, специализиран в персонализирани печатни и цифрови поздравителни картички. Идеята възниква през 2018 година, след което беше регистриран домейнът, и започна развитието на нишата. Това е много популярна и търсена ниша на пазарите. В момента разполагаме с 300 уникални дизайна на картички. Всички картички, идеи и изрази са създадени от мен, а за илюстрационни цели бяха ангажирани различни илюстратори.


Причина за продажба: преместване от Европа.


Какво ще получи Купувачът: Домейна, професионално проектиран магазин WooCommerce, всички съществуващи акаунти (Etsy, eBay и Stripe при необходимост), социални медийни акаунти във Facebook, Instagram, Pinterest и оптимален, балансиран комплект оборудване за печат и подготовка на хартията - принтер и устройство за сгъване на хартия. Не се изисква допълнително оборудване. Чистата цена на завършена картичка за доставка на клиента, при пълноцветен печат с оригинални компоненти, не надвишава 0.50 евроцента на брой (след обширна оптимизация). Включен е пълен базис данни на картичките с изходни файлове в Adobe Illustrator, допълнителни разработки, незавършени картички и идеи за теми. Също така се предоставят насоки за следващите стъпки и моята визия, базирана на примери от конкурентите, как да доведем бизнеса до печелившост и допълнително развитие.


Основни Предимства


Разнообразен Продуктов Асортимент: Бизнесът предлага значителна и уникална колекция от около 300 печатни поздравителни картички, всички от които са лично създадени с оригинални идеи и изрази.


Онлайн Присъствие: Бизнесът разполага с професионално проектиран магазин WooCommerce и активни акаунти в Etsy, eBay, Facebook, Instagram и Pinterest.


Операционна Ефективност: Онлайн магазинът е напълно функционален, и аз ще се уверя, че е актуализиран с най-новите добавки и актуализации на основния двигател преди прехвърлянето. Оборудването, необходимо за печат и подготовка на картичките, е включено, което прави процеса безпроблемен и не изисква специални умения или образование.


Икономично Производство: Чистата цена на завършена картичка за доставка на клиент е минимална, не надвишава 50 евроцента на брой. Производственият процес е оптимизиран, и ще предоставя препоръки на купувача за безпроблемна работа.


Гъвкав Бизнес Модел: Бизнесът може да продава както печатни, така и цифрови версии на картичките. Въпреки че основният акцент е бил върху печатните версии, съществува потенциал за по-нататъшно развитие в нишата за електронни изтегляния.


Печат по Запитване: Бизнес моделът не изисква поддръжка на физически инвентар. Всички картички се печатят по запитване, като се спестява място и се избягва необходимостта от продажба на излишен инвентар.


Пълен Прехвърляне: Купувачът ще получи не само домейна и онлайн магазина, но и всички съществуващи акаунти на различни платформи, социални медийни акаунти и балансиран комплект оборудване за печат. Освен това ще се предоставят насоки и препоръки за по-нататъшно развитие на бизнеса въз основа на моите опити.


Глобално Присъствие на Пазара: Въпреки че е базиран в България, бизнесът има глобален достъп чрез онлайн платформи, позволявайки продажби на разнообразна международна аудитория.


Продажби: В момента не управлявам активно поддръжката на бизнеса. Има само 9 продукта, обявени на Etsy, за да поддържам магазина, и въпреки че има периодични продажби, не мога да обработя всички поръчки, което води до случайни анулирани поръчки. Онлайн магазинът е напълно функционален, но Stripe е деактивиран, и е наличен само PayPal като начин на плащане. Преди да прехвърля уебсайта на купувача, ще се уверя, че сайтът е актуализиран (актуализиране на всички добавки и основния двигател, повторно активиране на Stripe при необходимост и помощ с допълнителни настройки).


В ранните стадии през 2018-2019 г., регистрирах магазина в Etsy и открих акаунт в eBay (въпреки че eBay се оказа по-малко ефективен и бързо беше спрян, има потенциал за развитие на бизнеса на пълна сила, особено предвид силните конкуренти от Великобритания). Etsy има много тематична аудитория, която се нуждае от допълнително развитие. Въпреки че имаше няколко директни продажби от сайта, никога не съм инвестирал в реклама или се фокусирах на продажбите от уебсайта, тъй като това е отделна ниша. Планирано разширение към Amazon.


Производство и Доставка: Искам да подчертая, че поздравителните картички могат да се продават както в печатен вид с доставка до клиента, така и в електронен формат (директно изтегляне). Основният ми акцент е бил върху печатните версии, и не съм активно развивал страната за електронно изтегляне. Процесът на печат е относително прост (ще предоставя препоръки на купувача), и всичко необходимо оборудване е включено в бизнеса (принтер и устройство за сгъване на картички). Това оборудване заема само един бюро и не изисква специално образование или обучение. Вашата задача ще бъде да поддържате нивата на запасите на хартия и мастило за принтера.


Доставката е също толкова проста - след като отпечатате картичката, генерирате пощенски етикет, го поставяте на пощенския плик, вкарвате картичката и я пускате в пощата. Поддържането на физически инвентар не е задължително; всички картички могат да се печатат по запитване, като се избягва излишният инвентар, който по-късно трябва да се продава.


Икономични решения за опаковане. Опаковката не само е визуално привлекателна, но и оптимизирана за ефективно и бързо производство.


Можете да поискате всяка информация - ще бъда щастлив да отговоря.

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Включено оборудване: принтер и устройство за сгъване на хартия Включена стока: Бизнес моделът не изисква поддръжка на физически инвентар.
Уебсайт: joygreets.com Име на компания: Joygreets

За контакт


EMAIL
0879610786
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички