Продава се уютен триетажен хотел в район Смирненски на град Пловдив

ОФЕРТА №:36410 Публикувана:01.03.2024
Обновена на: 11.04.2024
Прегледи: 3602

Цена 599,999 EUR

Разработен, целогодишен действащ бизнес с дворно място, рецепция, лоби бар и частен паркинг. Стилно обзаведен и целогодишно функциониращ хотел на три етажа (РЗП 550 кв.м.) с двор от 1 дка, ново качествено строителство от 2018 година. Намира се в предпочитания район Христо Смирненски, със спокойна и сигурна локация близо до бул. Пещерско шосе, Гребна база, Околовръстен път, УМБАЛ "Свети Георги", УМБАЛ "Каспела", УМБАЛ "Пълмед", АГ "Селена", детска градина, бензиностанция, магазини,  разнообразие от ежедневни удобства и услуги. Хотелът има 9.2 оценка на гостите, в топ 10 на хотелите в Пловдив в Booking.com. Разполага с разработен сайт, активни профили във Facebook и Instagram. Хотелът има и над 200 резервирани нощувки до края на 2024 г. 


Хотелът разполага с 6 двойни стаи и 2 апартамента – общ капацитет 25 души. Помещенията са просторни и светли, напълно обзаведени, с балкони и климатични системи Mitsubishi. Елегантното обзавеждане, включено в крайната цена може да разгледате на снимките.


Хотелът е газифициран и разполага със система за автономно захранване за вода при авария и система за омекотяване на водата, сонда за вода, както и голям безплатен частен паркинг (400 кв.м.), лоби бар, градина и тераса.


Целият работен процес е разработен и тестван. Хотелът е работещ, никога не е е затварял. Офертата включва проект с разрешително за строеж на още един етаж с 4 стаи.


Имотът се характеризира с високо ниво на обслужване, благодарение на отзивчивия и гостоприемен персонал, безупречна чистота и отлични условия за почивка през цялата година.

Допълнителна информация

Брой служители: 5 Година на основаване: 01.02.2019 Включено оборудване: Хотелът разполага с 6 двойни стаи и 2 апартамента – общ капацитет 25 души. Помещенията са просторни и светли, напълно обзаведени, с балкони и климатични системи Mitsubishi. Елегантното обзавеждане, включено в крайната цена може да разгледате на снимките. Включени бизнес имоти: Разработен, целогодишен действащ бизнес с дворно място, рецепция, лоби бар и частен паркинг Стилно обзаведен целогодишно функциониращ хотел на три етажа (РЗП 550 кв.м.) с двор от 1 дка, ново качествено строителство от 2018 година. Намира се в предпочитания район Христо Смирненски, със спокойна и сигурна локация близо до бул. Пещерско шосе, Гребна база, Околовръстен път, детска градина, бензиностанция, магазини, разнообразие от ежедневни удобства и услуги. Хотелът има 9.2 оцена на гостите, в топ 10 на хотелите в Пловдив в Booking.com. Разполага със разработен сайт, активни профили във Facebook и Instagram. Хотелът разполага с 6 двойни стаи и 2 апартамента – общ капацитет 25 души. Помещенията са просторни и светли, напълно обзаведени, с балкони и климатични системи Mitsubishi. Елегантното обзавеждане, включено в крайната цена може да разгледате на снимките. Хотелът е газифициран и разполага със система за автономно захранване за вода при авария и система за омекотяване на водата, сонда за вода, както и голям безплатен частен паркинг (400 кв.м.), лоби бар, градина и тераса. Целият работен процес е разработен и тестван. Хотелът е работещ, никога не е е затварял. Офертата включва проект с разрешително за строеж на още един етаж с 4 стаи. Имотът се характеризира с високо ниво на обслужване, благодарение на отзивчивия и гостоприемен персонал, безупречна чистота и отлични условия за почивка през цялата година. Уебсайт: www.flamingo2018.com

За контакт


EMAIL
0895653819
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички