Продава се разработен бизнес от вкъщи за амбициозни дами

ПРОДАДЕНО Публикувана:23.11.2023
Прегледи: 3810

Цена 2,500 BGN

Описание: Продавам разработен и успешен бизнес, перфектен за дами с творчески дух и амбиции.  Това е изключителна възможност за надомна работа, особено подходяща за майки с малки деца, които искат да добавят доход към семейния бюджет, като същевременно се наслаждават на свободата и гъвкавостта на предприемачеството. 


Бизнесът е творчески, подходящ за дами с визия към изкуството и внимание към детайла. Представява изработка и продажба на луксозни ароматни свещи, които мирират и изглеждат като десерти.


С бизнесът ще получите пълен ноу-хау, както и лично обучение за изработката на свещи, които изглеждат и миришат като истински десерти. Предлагаме ви всичко необходимо, за да започнете успешно - от дизайна и производството до маркетинг и продажби.


Включен е цялостен бранд с име, лого, профили в социални медии, визитки, флаери, рекламни материали и подготвени публикации за социални медии, създадени от професионална маркетингова компания. Вложените средства и усилия в изграждането на марката надхвърлят двойно запитаната цена.


Получавате и начални материали за изработка - 100% първокласен соев веган восък, стъклени чашки и форми за изливане, силиконови сладкарски молдове, восък, фитили, лепенки, топилка, термометър за свещи, лепенки за фитили, шприцове, готови форми, оцветители, ароматизанти. Стикери, флаери, визитки също влизат в цената.


Предоставям ценни съвети, контакти и утвърдени пазарни стратегии, които ще ви помогнат да разширите бизнеса и да увеличите продажбите както в традиционни, така и в онлайн търговски пространства.


Получавате доходоносен бизнес, характеризиращ се с внимание към детайла и качество. Нашите свещи са обичан подарък, особено през предстоящия Коледен сезон, което създава идеална възможност за бърз старт и възвращаемост на инвестицията.


Лично съобщение от създателя:


Създадох бранда с много любов и страст, влагайки в него цялото си творчество и усилия. Този бранд е мое дете, и обичам всеки аспект от него. За съжаление, друг бизнес, който управлявам, сега изисква цялото ми внимание и време. С тежко сърце реших да го предложа на някой, който може да се наслади на неговия огромен потенциал и да продължи да го развива със същата страст и любов. Инвестирах доста средства в него, но вече реализираните продажби в цветарски и сувенирни магазини са върнали инвестицията. Това е страхотна възможност за някой, който търси творческо начинание и иска да вложи своята енергия в нещо наистина специално.


Цена:

  • 2500 лв. за бизнеса и всички материали.
  • 3000 лв. за бизнеса + 50 готови свещи, готови за продажба.


За повече информация и въпроси, не се колебайте да се свържете с мен!

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Годишна печалба: 9,000 BGN

За контакт


EMAIL
0877859814
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички