Утвърден бизнес за отдаване на стационарни каравани на морето

ОФЕРТА №:35538 Публикувана:18.10.2023
Обновена на: 31.03.2024
Прегледи: 5278

Цена 180,000 EUR

Обява за продажба на бизнес за отдаване на стационарни каравани на морето.

 

Уникална възможност за инвестиция: Продава се утвърден бизнес за отдаване на стационарни каравани на морето.


Локация:
КАРАВАНИТЕ са разположени на къмпинг Китен, който е  РЕГИСТРИРАН КЪМПИНГ и изграждането на техните навеси е съобразено с одобрена схема на общината за изграждане на навеси на къмпинга.

Къмпинг Китен е разположен в прекрасна природа, сред зеленина и буквално на морския бряг. Този къмпинг се отличава с изключително красиво местоположение, като граничи директно с  река Караагач и е  в подножието на зелената Странжда планина , предлагайки на гостите възможността за наистина релаксиращо изживяване в природата. Той предоставя безопасна семейна обстановка, идеална за почивка с децата или за романтична ваканция с партньора ви. В близост е до туристически забележителности, ресторанти и местни магазини, за да можете да се насладите на всичко, което предлага региона.Предлага възможност за различни активности на открито, като плуване, риболов, плажни игри и разходки в природата.


Описание на Бизнеса:
Продаваме успешен и разработен бизнес за отдаване на стационарни каравани на прекрасния бряг на морето. Нашият бизнес предоставя уникално  преживяване на клиентите, които искат да се насладят на  красотата на морето директно на самия бряг и в комфорта на добре обзаведени каравани. С нашите модерни и оборудвани каравани, клиентите получават незабравими моменти на пътуване и почивка.


Особености на Бизнеса:

 

  • Стационарни и оборудвани каравани с изградени и напълно обзаведени навеси: Предоставяме шест стационарни каравани, оборудвани с всичко необходимо за комфортен престой.
  • Привилегировано местоположение: Бизнесът е разположен на един от най-живописните плажове  по българското черноморие и предоставя на клиентите невероятни изгледи и удобства. Къмпинг Китен е сред наистина малкото къмпинзи, които са разположени директно на морския бряг.Това е идеалното решение за  почивка в природата, съчетаваща комфорт и приключение.
  •  
  • Какво Включва Продажбата:
  •  
  • Шест стационарни каравани с навеси и цялостното им оборудване: Представяме ви нашите страхотни стационарни каравани, които представляват идеалното решение за вашето къмпинг преживяване в нашия прекрасен къмпинг.
    Караваните са просторни и удобни, създадени да предоставят всички удобства на дома. Разположението вътре е обособено като уютна спалня с две единични и едно двойно легло, което може да се трансформира в канапе или две двойни легла, като едното от тях може да се трансформира в канапе.
    Външната част е обособена като просторна всекидневна зона с оборудвана кухня, където могат да се приготвят вкусни ястия . Всяка една каравана е снабдена и с пералня, като до всяка една от тях има изградена и канализационна система.
    Модерният дизайн и функционалното разпределение на пространството осигуряват комфорт и удоволствие по време на престоя в къмпинга.
    Вътре караваните са оборудвани с климатик и телевизор, а отвън има монтирани винили, които могат да използват при неприятен вятър или при дъжд.
    За по-голямо удобство имат изградени обширна външни бани и тоалетни, разположени под навеса на караваната.

    Не пропускайте възможността да притежавате собствени стационарни каравани в този прекрасен къмпинг. Това е добра инвестиционна възможност, имайки в пред вид факта, че къмпингът е много посещаван , което дава възможност за възможно най-дълъг сезон.
    За да получите повече информация, да уговорите оглед или да поставите запитване, моля, свържете се с нас на 088313909 .
  • Онлайн профили и платформи: Караваните се отдават под наем вече няколко години, което е довело до създаването на лоялни клиенти, които ни посещават всяка година. Освен това  са регистрирани в множество онлайн платформи като Booking и AIRBNB. Разбира се при продажбата им, ще се предостави и достъпът до тези профили, за да може бизнесът да продължи без никакви сътресения.
  • Договори и Партньорства: Всички договори за парцели се запазват.


Как да Се Свържете с Нас:
За повече информация и оглед, моля, свържете се с нас на следния телефонен номер или имейл адрес:

 


Това е уникална възможност за предприемачи, които търсят бизнес в индустрията на туризма и хотелиерството. Не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация или за да уговорите оглед на бизнеса.

.

Допълнителна информация

Име на компания: КАМПИТО ООД

За контакт


EMAIL
0888313909
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички