Продава се разработен онлайн бизнес

ОФЕРТА №:35481 Публикувана:25.10.2023
Прегледи: 1894

Цена 4,500 BGN

Продава се онлайн магазин за бързооборотни стоки


Продава се онлайн магазин с насоченост продукти за битовата химия, дома и бизнеса.

 

Създаден е през 2019 г. Силен период на продажбите е по време на Covid-19. Бизнесът в момента е позициониран в гр. София, лесно може да бъде преместен в други градове. Доставките се изпълняват за цяла България. Поради динамичната търговска дейност на собственика, Iclean.bg e обявен за продажба като работеща концепция.

Към активния уебсайт, следователно бизнес за продажба, могат да се добавят допълнителни и нови категории продукти, както и да и се надгради текущия каталог с по-голяма продуктова гама.

 

Онлайн магазинът е идеална инвестиция, както за съществуващи търговци и предприемачи, така и за нови, които търсят да развият и разработят допълнителен канал за приходи и продажби.

 

Ако искате да проучите тази отворена възможност и да разберете повече информация, обадете се на тел +359 887177377, Борислава Величкова, FinTech Strategy, IT продажби и бизнес развитие или изпратете запитване на имейл до  [email protected] 

 

 

В цената е включен разработения сайт, домейн (името), инструкции и насоки от текущия собственик + обучение за управление на уебсайта.

 

Продавам разработен онлайн бизнес. Разработен сайт + онлайн магазин със страници с различни битови продукти между 50-60 и над артикула. Предимно и основно са за битова употреба, но има няколко различни видове качени продукти, смесени - всички са използвани за тематични търсени често продукти.

Аудиторията е изцяло българска и реална. Добре оптимизиран и действащ онлайн магазин. Потребителите в тях са предимно на над 25 годишна възраст и сравнително по равно мъже/жени.

Създаден е цел за генериране на трафик и потребление за бита - с лоялна аудитория интересуваща се от интересни продукти. Продукти се купуват от сайта и до момента.

Общата база е около 300 човека трафик. Няма проблем да се преименуват продукти или присъединяват към друг вид категории.

За повече информация може да пишете лично съобщение. Продават се бизнеса + включено обучение за използване на сайта, както поединично продукти, така и с пакетна цена за всичко. :)

 

 

Допълнителна информация

Включени бизнес имоти: Online бизнес Уебсайт: iclean.bg Име на компания: Iclean

За контакт


EMAIL
0887177377
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички