17,625 обяви от 12,288 клиента

Производство на медицински маски със сертификат

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:35354
KPD.BG - Производство на медицински маски със сертификат KPD.BG - Производство на медицински маски със сертификат KPD.BG - Производство на медицински маски със сертификат KPD.BG - Производство на медицински маски със сертификат KPD.BG - Производство на медицински маски със сертификат

Информация за контакти:

Цена: 24,000 BGN
Публикувана на: 15.09.2023 Прегледи: 3242 Сектор: Здравеопазване Местоположение: София Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 0 Включено оборудване: Автоматизирана поточна линия за производство на медицински маски (произведена 2020 г.). Линията се състои се от ултразвукова машина за слепване и рязане на нетъкания текстил UMM-016 и две машини за точково залепване на ластиците DEBIEARLOOP010. Капацитет около 60 маски на минута. Допълнително се продава и ползвана машина за рязане на текстила на ролки RKM-03.

Описание

Продавам фирма за производство на медицински маски, сертифицирани медицински изделия, отделна сертификация по ISO. Фирмата е собственик на автоматизирана поточна линия за производство на медицински маски (произведена 2020 г.). Линията се състои се от ултразвукова машина за слепване и рязане на нетъкания текстил UMM-016 и две машини за точково залепване на ластиците DEBIEARLOOP010. Капацитет около 60 маски на минута. Допълнително се продава и ползвана машина за рязане на текстила на ролки RKM-03.