17,625 обяви от 12,288 клиента

Обект за бърза закуска в с. Лозенец (морето)

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:35334
KPD.BG - Обект за бърза закуска в с. Лозенец (морето) KPD.BG - Обект за бърза закуска в с. Лозенец (морето) KPD.BG - Обект за бърза закуска в с. Лозенец (морето)

Информация за контакти:

Цена: 15,000 BGN
Публикувана на: 14.09.2023 Прегледи: 1904 Сектор: Заведения Местоположение: Царево Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 2 Година на основаване: 11.05.2016 Годишна печалба: 7,500 BGN Включено оборудване: Помещението включва следното оборудване: - Професионален конвектомат Unox Elena - Три професионални гофретника (два bubble waffles) - Два фризера (един ракла и един вертикален) - Четири хладилника за продукти - Цитрус преса - Машина за твърд фреш - Професионален блендер - Професионален принцесник - Машина за правене на фрапе - Четири мивки за продукти по изискване - Една мивка в санитарния възел Включени бизнес имоти: Не Включена стока: Не

Описание

Предлагаме ви уникална възможност да придобиете обект за бързо хранене на морето, специализиран в приготвянето на палачинки на тиган, bubble гофрети, чиабата сандвичи, шейкове, фрешове и фрапета. Този обект е разположен на привлекателно морско място, което гарантира постоянен поток от туристи.

 

Обектът е напълно оборудван и готов за незабавно започване на дейността.


Обектът разполага с всички необходими инструменти и посуда за работния процес, включително дъски, ножове, кани и бъркалки. Има също три работни плота за удобство при приготвянето на храната.

Отвън има четири маси с по четири стола на маса, което прави общо 16 стола за клиенти. Това предоставя възможност за обслужване на голям брой клиенти едновременно в уютна зона, където те могат да се насладят на свежо приготвените храни и напитки.

Обектът е известен със своето качество на предлаганите продукти и приятната обстановка. Той е популярен сред туристите и местните жители, които често се връщат за още. Има голям потенциал за развитие и растеж, особено през летните месеци, когато туристическият поток е най-голям.

Ако желаете да придобиете успешен бизнес обект за бързо хранене на морето, който ви осигурява приходи и потенциал за развитие. Свържете се с нас днес, за да получите повече информация и да уговорите оглед на обекта.