Търси се съдружник, респ. управител, в ресторант Империал

ОФЕРТА №:35263 Публикувана:30.08.2023
Прегледи: 3882

Няма цена

Ресторантът съществува вече близо 30 години и е достатъчно известен. Няма човек от града, особено от по-възрастното поколение, който да не го е посетил по повод сватба, рожден ден, или коледен банкет. Причината, заради която търся съдружие е следната:


Както е известно, пандемията удари най-тежко ресторантьорския сектор, но най-вече заведения, като ресторант “Империал”, с овеселителен характер за масово събиране. В търсене на изход се устроих добре в Австрия и не ми се изоставя начинанието, което започнах там. Отмина пандемията и отворих отново ресторанта. С радост установих, че старите клиенти не са го забравили и брандът "ресторант Империал" е жив. Но, за да мога да съхраня и дейността в Австрия, редувам - 1 месец в ресторанта, 1 месец в чужбина, като се старая, да бъда в БГ през силните за банкети месеци. Но разбира се, има огромни пропуснати ползи. Най-вече, защото сериозните резервации се правят с предварителност. И по този начин, освен, че пропускам тези, които са за период в който ме няма, пропускам и такива, за които ще съм на разположение, но ме няма, за да направя резервацията. Затова търся перспективен съдружник, чийто бизнес план, ще ме увери, че от една страна експлоатирайки базата целогодишно, и от друга, неговият личен принос, ще допринесат за увеличаване на печалбата до толкова, че разделяйки я, да не е под нивото на приходите, които имам сега. Затова, смятам, че е справедливо, функциите на управител, да му бъдат делегирани целогодишно, а в месеците в които съм в БГ, аз да помагам и съответно контролирам. Поради тази причина, ще бъде вписан законно и официално, като управител в търговския регистър. Не искам да поставям предварителни финансови условия, защото за мен са второстепенни. Първостепенни са перспектива и сигурност. 

Допълнителна информация

Включени бизнес имоти: Две отделни търговски зали с капацитет съответно 130 и 70 седящи места. Уебсайт: www.facebook.com/ImperialPz/ Име на компания: ресторант Империал

За контакт


EMAIL
+359892205082
Съобщение

Новини

Проф. д.ик.н. Петър...

на 30.05.2019

По време на днешното 38-мо редовно общо събрание на...

Ръстът в цените на...

на 19.04.2019

Наблюдава се лек спад в обема на сделките в сектора на...

Българинът трябва да се...

на 18.04.2019

Един от най-успешните мениджъри в световен мащаб –...

Клиентите на ИПС 7 за...

на 30.01.2019

В последните години монтирането на проследяващи...

"Идео Груп" за...

на 17.01.2019

През последните години все по-популярни, особено сред...

Ирина Белчева- една от...

на 14.01.2019

Мисис България, Бизнес Дама, Енергиен експерт, Инженер,...

KPD.BG- бизнес порталът за...

на 10.01.2019

Хиляди обяви и десетки нови потребители всеки ден....

"ИПС 7"- спокойствие и...

на 04.01.2019

Празниците минаха, а с това интереса към предлаганите...

Виж всички