17,625 обяви от 12,288 клиента

Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги

Bookmark and Share Принтирай Изпрати на приятел
Оферта №:35060
KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги KPD.BG - Магазин за продажба на врати, паркет и ключарски услуги

Информация за контакти:

Цена: 4,999 BGN
Публикувана на: 20.07.2023 Прегледи: 2468 Сектор: Търговия Местоположение: Варна Тип на офертата: Продавам бизнес

Допълнителна информация

Брой служители: 1 Година на основаване: 23.05.2013

Описание

Продава се разработен бизнес - магазин за продажба на врати, паркет, ламинат и ключарски услуги.

Идеален старт за хора, които искат да започнат бизнес. Магазинът е разработен, оборудван с всичко необходимо. На главна улица с голям човекопоток и движение на коли. Намира се на ул. Георги Бенковски 13, гр. Варна.

НАЙ-ВАЖНОТО: Пълна информация и обучение на това от къде и как се доставят вратите (ставате директно дистрибутор). Пълна информация и обучение на това от къде и как се доставя ламината и паркета (ставате дистрибутор). Обучение, ако искате да задържите ключарския бизнес.

Реклама на всички витрини и стъкла, външна табела, климатик Fujitsu, 100 кв.м шоурум с 20 кв.м склад, тоалетна и баня.

Над 120 пана с ламиниран паркет, 4 пана естествен паркет.
PVC первази: 2 серии от по 10 модела, налични в магазина с всички аксесоари.

Щанд с лакове, грундове, лепило за естествения паркет. 25 вида входни врати, 9 вида интериорни врати изложени в шоурума. Като могат да станат и повече по желание на новия собственик. Сауна от скандинавски материал, оборудвана и готова.


Ключарски бизнес:

Напълно оборудвано ключарско ателие. 3 основни машини за направата на всички видове ключове. Цяло пано със заготовки. Брави, патрони, дръжки, катинари и още много неща. Заточваща машина най-висок клас TORMEK.

Цената варира и зависи от това в какво състояние и какво ще се остави вътре. Дали ще е празен, само с врати, само с ламинат или комбиниран по някакъв начин.


Моля, само сериозни хора да ми звънят.